reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
sZYMEK TEZ OD chrzestnego nic nie dostał no ale ma do niego 800km wiec wybaczamy- zreszta zawsze cos od nich dostaje jak tylko tu sa

no ale mamy OSŁA( 69,90zł) co spiewa i tanczy w jysku kupilam rewelka przebil wszystko :-D
no ale tez sie pochwalimy
od tesciow perkusja ale zostala i nich miech im bebni
od chrzestnej olka odkurzaczyk :-D:-D ale nazwa taki maly reczny odkurzacz ( nie polecam)
od moich rodziców: auto policja z napedem na kola
a my dorzucilismy jeszcze plyte karaoke bebe lilly - POLECAM

Filip dostał jedynie od chrzestnej puszka, fajnutką książeczkę, piżamki, bluzeczke i ciasteczka...

od reszty nic :-:)-:)-(
nawet od nas...i mój mąż nie widzi problemu :wściekła/y::wściekła/y:
od dziadków nic...

Agusia, Ty to na tym swoim tarasie masz taki "mały" park rozrywki :tak::tak:
Lena, dostała: znikopis (to jak widze prezent na czasie :-)), kręgle, ciuszki, wieże do grania i do tego płytki cd między innymi z kołysankami Justyny Steczkowskiej i teraz zasypia przy kołysankach :-) bardzo sie w nie wsłu****e leży i słucha jestem w :szok::szok: że nie płacze ani nie wstaje

Za dwa tygodnie drugie urodziny chrześnicy mojego A., właśnie przegladam allegro i nie mam pomysłu co by ucieszyło nieco starsza dziewczynkę? Może macie jakieś pomysły, cena ok 150 zł i nie basen ani zjeżdżalnia, bo nie maja miejsca:tak:Pliz, bo mam pustkę w głowie, poczta strajkuje i nie wiem czy zdążę:szok::zawstydzona/y:

Gosiu, też juz ją oglądałam, ale zastanawiam się czy nie lepsza by była z krzesełkiem.
TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (374280966) - Aukcje internetowe Allegro
a może to nie jest dobry pomysł, spadnie jeszcze z tego stołka, może coś innego

jesli stolik będzie niestabilny choć wygląda na porządny to rodzice mogą go schować a dać inny a posłuży jej później :tak:

jest jeszcze ta fajna z krzesełkiem ale droższa
ZESTAW EDUKACYJNY STOLIK, KRZESEłKO, TABLICA MAGN (376374465) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry