reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
ta gra czadowa sama bym taką kupiłą Szymkowi i ta o dzikim zachodzie -piraci też mi się podoba muszę popatrzeć w sklepie. Zresztą ta firma ma fajne planszówki.

U nas Filip nie bedzie rozpieszczony w tym roku...od nas dostanie laptop AUTA, ręcznik - uwielbia ta bajkę, zna tyle tekstów z niej i wszystko co z zygzakiem to jest super..oraz tablice z IKEA...
od moich rodziców to nawet nie wiem, mama zamierzała mu kupić tą piłkę pufę taka dużą, ale sie okaże, od teściów raczej kasę ukrytą na choince jak zawsze...nie wiem co dostanie od chrzestnej i chrzestnego...pewnie jakieś zabawki

Szymek też chciał laptopa Zyg zaka ale obejrzałam przemyślałam i kupiłam klub myszki miky jakoś prostsza klawiatura bo polskie litery mają swoje osobne klawisze i chyba wyraźniej mówi albo ten w smyku zyg zak już miał dość gadania

ale nie o to chodzi mysia to chyba jednak będzie rozpieszczony nie przesadzaj a ile byś chciała by Filipek dostał????za chwilę mają urodziny i znów się coś im trafi.

w zeszłym roku to tyle pierdół dostał i naprawde nie wiedział co i jak...i tak myślimy, ze ta tablice to nawet może dopiero na urodziny dostanie...zapowiedziałam wszystkim, zeby sie ograniczyli w prezentach, bo tak jak mówisz karola zaraz urodziny i tak w kółko..

Agusia, fajny ten chory kucyk.

My kupiliśmy dla Oliwki w końcu lalkę, która rusza buzią, rękoma i nogami:
az*AGATKA NEW BABY BORN mimic MODEL 2010 rekl TV (1367749721) - Aukcje internetowe Allegro
i dostanie te zamówione dawno temu sanki, bo nie było różowego koloru i dopiero dziś wysłali :dry: no, ale może i dobrze, bo by męczyła, że chce wyjść na górkę, a jest uziemiona w domu.
O moich rodziców dostanie piętrowe łóżeczko dla lalek:
Łóżeczko różowe, sosnowe 45cm z pościelą (1332084455) - Aukcje internetowe Allegro
Co od teściów to nie wiem, bo teściowa sama coś wymyśliła i się nie pochwaliła.

Starszym dzieciakom kupiliśmy:
dla Patryka:
KOMINIARKA SILVER PROTECTION CZACHA OCZY R.XL/XXL. (1332941097) - Aukcje internetowe Allegro
kalesony i model czołgu - takie było zamówienie u Gwiazdora ;-)
dla Pauliny:
Elegancki Worek BELLUGIO___ +GRATIS bransoletka (1366673334) - Aukcje internetowe Allegro i coś dokupię jej do paznokci, bo robi żelowe
dla Damiana:
2 pary spodni i kasę na paliwo- też pod zamówienie, bo jego samochód normalnie pożera paliwo :baffled:
Chrześniaczce (8 lat) kupiłam Harrego Pottera na DVD.

no to tylko pakowanie i gotowe ja czekam jeszcze na kuriera z prezentem dla teścia i też wszystkich mam gotowych jeszcze pakowanie kilku rzeczy mi zosatało bo przez chroby nie pojechałam po pamier muszę kupić.

reklama
kasiad superasne prezenty :)
miska fajna kuchnia
Miśka my na nasza czekaliśmy 10 dni po czym pani napisała ,ze ma tylko 3 uszkodzone kuchnie(z 30 z aukcji)..przez następne dni kasy nie oddawała...zakupilismy na innej aujci i jak kuchnia doszła tamta dopiero kase oddała

Do góry