reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Miśka, ale bajerancka kuchnia!
Ja jeszcze czekam na lalkę Oliwki i kominarkę Patryka.
Dziś dotarła torebka Pauliny i sanki, ale rozakuję je dopiero jak Oli pójdzie spać, napewno są lekkie, bo mnie cieszy, bo karton można podnieść bez żadnego wysiłku.
A dziś byliśmy w Carrefourze i jest masa przecen, więc dokupiliśmy Oliwce serwis (za 19,90 a więc taniocha)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
Od moich rodziców dostaliśmy w prezencie taką stację pogody:
STACJA POGODY LED Z CZUJKĄ ZEWN. BEZPRZ. 180609 (1381031070) - Aukcje internetowe Allegro

A prezenty gwiazdkowe od nas dla teściowej i teścia nie dotarły... I już nie dotrą pewnie :no::-( Jak robiłam zakupy na pana aukcjach, nie miał żadnego negatywa, a teraz ... zobaczcie same Informacje o Użytkowniku luxmal3 - Aukcje internetowe Allegro :angry::angry::angry:
Teściów nie było w Bydgoszczy na święta, wyjechali, dziś wracają, jutro do nas przychodzą, a ja nie mam dla nich prezentów :-( ani kasy na nie :-( bo się totalnie wypstrykałam na święta, a najbliższą kasę dostanę dopiero w tygodniu.

O rany Kasia, ale numer..ciekawe co sie stało z kolesiem...bo to strasznie dziwna sprawa.
Fajna ta stacja pogody, którą dostaliście.

Taka stacja pogody to mi się już marzy od jakiegoś czasu;-)
Kasiad wyjaśniło się już coś w tej sprawie? ...:crazy:

Moje chłopaki dostali tyle zabawek od nas i z PL, że na urodziny nie dostaną żadnej;-) Będzie zrzutka na coś większego jak coś:-p

Kasiad fajna ta lodziarnia :)

Emilka była by zadowolona ale ma już kilka zestawów a jakoś chętna na zbierania po zabawie okruszków ciastoliny nie jest :/

Od nas niby miała dostać dywan wiec dostała do przodu jak to R nie wytrzymał i dał potem dostała łazienkę dla Barbie a dziś R dokupił jej taki sam zestaw ale pokój na allegro pokoju z kominkiem nie znalazłam ale łazienkę tak Promocja DOMEK dla lalek Zestaw ŁAZIENKA *PA (1441389084) - Aukcje internetowe Allegro dywan z takiej serii ale inny wzór NOWOŚĆ ! DYWANIK DYWAN DISNEY 95x133cm PRINCESS (1430134366) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiad ta lodziarnia super, Hubek tez taką dostał chyba rok temu jakoś i dłuuugo sie nią bawił, jeszcze teraz czasem po nia sięga, chociaż ostatnio na tapecie ciastolina grill która odstał na gwiazdkę.
a na urodzinki dostał hulajnogę ORYGINAL Hulajnoga 3 koła DYNORA +dzwonek / dy566 (1440910914) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście czerwoną
szlafrok ze spidermanem,
lego LEGO CITY 7245 POLICJA KONWÓJ W-wa (1440666175) - Aukcje internetowe Allegro
no i kolejny wymarzony dźwig: DŻWIG LIBHERR SIMBA Dickie Plus GRATIS (1412139535) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ---- GADAJĄCY PAN PIŁA ---- T9409 (1435093607) - Aukcje internetowe Allegro

nie ma to jak budowlaniec w domu.

fajne te prezenty a co najważniejsze cieszą obdarowanych.
Szymek wczoraj dostał od babci na pożegnanie,że wracamy do siebie, chomika kung fu z samochodem zachwycony na całego bawi się nim cały czas.

a co do trzymania języka za zębami to K taki sam cudem powstrzymuiję go by nie powiesił Szymkowi TV w pokoju.

reklama
no my mamy już go w garażu to już pewne że go dostanie przy remoncie zamontowaliśmy hak i przenieśliśmy wszelkie gniazda do góry by tam nikt nie majstrował no ale musi wytrzymać do 20.

Do góry