reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Miśka, ale bajerancka kuchnia!
Ja jeszcze czekam na lalkę Oliwki i kominarkę Patryka.
Dziś dotarła torebka Pauliny i sanki, ale rozakuję je dopiero jak Oli pójdzie spać, napewno są lekkie, bo mnie cieszy, bo karton można podnieść bez żadnego wysiłku.
A dziś byliśmy w Carrefourze i jest masa przecen, więc dokupiliśmy Oliwce serwis (za 19,90 a więc taniocha)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
Od moich rodziców dostaliśmy w prezencie taką stację pogody:
STACJA POGODY LED Z CZUJKĄ ZEWN. BEZPRZ. 180609 (1381031070) - Aukcje internetowe Allegro

A prezenty gwiazdkowe od nas dla teściowej i teścia nie dotarły... I już nie dotrą pewnie :no::-( Jak robiłam zakupy na pana aukcjach, nie miał żadnego negatywa, a teraz ... zobaczcie same Informacje o Użytkowniku luxmal3 - Aukcje internetowe Allegro :angry::angry::angry:
Teściów nie było w Bydgoszczy na święta, wyjechali, dziś wracają, jutro do nas przychodzą, a ja nie mam dla nich prezentów :-( ani kasy na nie :-( bo się totalnie wypstrykałam na święta, a najbliższą kasę dostanę dopiero w tygodniu.

O rany Kasia, ale numer..ciekawe co sie stało z kolesiem...bo to strasznie dziwna sprawa.
Fajna ta stacja pogody, którą dostaliście.

Taka stacja pogody to mi się już marzy od jakiegoś czasu;-)
Kasiad wyjaśniło się już coś w tej sprawie? ...:crazy:

Moje chłopaki dostali tyle zabawek od nas i z PL, że na urodziny nie dostaną żadnej;-) Będzie zrzutka na coś większego jak coś:-p

Kasiad fajna ta lodziarnia :)

Emilka była by zadowolona ale ma już kilka zestawów a jakoś chętna na zbierania po zabawie okruszków ciastoliny nie jest :/

Od nas niby miała dostać dywan wiec dostała do przodu jak to R nie wytrzymał i dał potem dostała łazienkę dla Barbie a dziś R dokupił jej taki sam zestaw ale pokój na allegro pokoju z kominkiem nie znalazłam ale łazienkę tak Promocja DOMEK dla lalek Zestaw ŁAZIENKA *PA (1441389084) - Aukcje internetowe Allegro dywan z takiej serii ale inny wzór NOWOŚĆ ! DYWANIK DYWAN DISNEY 95x133cm PRINCESS (1430134366) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiad ta lodziarnia super, Hubek tez taką dostał chyba rok temu jakoś i dłuuugo sie nią bawił, jeszcze teraz czasem po nia sięga, chociaż ostatnio na tapecie ciastolina grill która odstał na gwiazdkę.
a na urodzinki dostał hulajnogę ORYGINAL Hulajnoga 3 koła DYNORA +dzwonek / dy566 (1440910914) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście czerwoną
szlafrok ze spidermanem,
lego LEGO CITY 7245 POLICJA KONWÓJ W-wa (1440666175) - Aukcje internetowe Allegro
no i kolejny wymarzony dźwig: DŻWIG LIBHERR SIMBA Dickie Plus GRATIS (1412139535) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ---- GADAJĄCY PAN PIŁA ---- T9409 (1435093607) - Aukcje internetowe Allegro

nie ma to jak budowlaniec w domu.

fajne te prezenty a co najważniejsze cieszą obdarowanych.
Szymek wczoraj dostał od babci na pożegnanie,że wracamy do siebie, chomika kung fu z samochodem zachwycony na całego bawi się nim cały czas.

a co do trzymania języka za zębami to K taki sam cudem powstrzymuiję go by nie powiesił Szymkowi TV w pokoju.

reklama
no my mamy już go w garażu to już pewne że go dostanie przy remoncie zamontowaliśmy hak i przenieśliśmy wszelkie gniazda do góry by tam nikt nie majstrował no ale musi wytrzymać do 20.

Do góry