reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

rosmerta kalendarze naprawde piękne:tak:
karola sanki super mi sie wydaje zxe takie własnie bardziej stabilne od sanek-)
agusia kuchnia fajna:tak:mamy taką samą tylko w innym kolorze;-) a pościel to chyba każda dziewczynka taką by chciała:tak:
a w tym roku Weronika dostanie od nas AGATKA LALKA CHODZĄCA - AGATKA (1314456101) - Aukcje internetowe Allegro a Patry to GRA PIGGY POP NIE PĘKAJ PROSIACZKU HASBRO KURIER (1330814531) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja kupowałam w auchan i wyszło dłużo taniej niż na allegro można dostać

reklama
SZymek dostał świniaka na urodziny na pewno będzie się podobać i można urozmaicić aby dziecko nauczyło się cyferek po angielsku,niemiecku kto jak woli.

no a co do kasy w przedszkolu maja fają z Fishera i chyba bardziej chłopaki ją oblegają niż dziewczynki.Szymcio uwielbia być kasującym no i wiadomo wydającym.

Agusia kuchnia boska:-)

Tycia wyobrazam sobie, ze im dzieci starsze, tym prezenty im sie marzą drozsze niestety:sorry2:a jak się ma trójke to juz w ogóle kaski potzreba. A skąd te bony masz? wygrałaś, czy z firmy dostałas?

dzięki za miłe słowa odnosnie kalendarza:-)

Wziełam na raty laptopa za 2700 i 30 % wartosci dostalismy w bonach do wykorzystania od 1 do 31 grudnia :tak::-).
A dzieciaki faktycznie im starsze tym chciałyby coraz fajniejsze ,ze tak powiem gadzety ;-):tak:. Bartus wygrał na lokerz ipoda,jakos na wiosne,ale potem mu kolega zgubil na koloniach :dry::sorry2::-(. Bardzo chcialby nowego,ale niestety. Uznalam,ze latop bardziej mi sie teraz przyda (pisanie pracy licencjackiej itd) . Mysle tez juz powoli o komunii mojego chrzesniaka :szok:;-):tak:(myslalam o jakiejs konsoli,moze xbox-teraz jest fajny nowy-na razie sie zastanawiam :tak:)

komunijne prezenty oj oj oj fakt jak chrześniak to trzeba sie zacząć szykować.konsola no proszę wypasone plany.

a u nas Emilka dostanie
PLAY-DOH CIASTOLINA SAFARI ZOO + 6 tub GRATIS (1353010293) - Aukcje internetowe Allegro
KUFEREK OKLEJANY HELLO KITTY Z RĄCZKĄ RÓŻOW (1360146168) - Aukcje internetowe Allegro
i kupiłam zestawy bluzeczek i getrów cherokee potem lalka królowa balu z biedronki ;)
LALKA BELINDA KRÓLOWA BALU z akcesoriami (1360870647) - Aukcje internetowe Allegro i laptop dostanie od babci i niby tablice od jeszcze jednej

a D dostanie mula IKEA - kolejka MULA - dostępne od ręki (1341424131) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA PRZEBIJANKA MULA ZABAWKA DLA DZIECI MALA (1340096189) - Aukcje internetowe Allegro
do tego fotelik kupiliśmy samochodowy i dostanie też laptop dla maluszków i kubki jeszcze mu dokupiłam "kubek w kubek " ;) z ikea

SZymek też ma ten przybijak ale jakoś cięzko chodził więc korzystamy z młotka do rozbijania kotletów ;) ale będą się cieszyć.

Super prezentypokupowałyście.
Oliwka na Mikołaja dostała jednak zupełnie coś innego niż było w planach ... wpływ reklam spowodował, że zapragnęła jednorożca z różdżką Sparkle, tatuś oczywiście pognał do sklepu i kupił dziecku, a dziecko ... nie bawi się tym za bardzo, tylko chwilę, a potem zabawka poszła na półkę, a Oliwka ostatnio tylko kredki i kredki, setki kartek zużywa, a jak nie rysuje, to bawi się lalkami - i to są jednyne zabawki używane przez nią.
No i kupiliśmy dziecku sanki, bo stare nasze to ciężki kolos, pamiętający chyba jeszcze czadsy komuny - bo to sanki z mojego dziciństwa. O dziwno są jeszcze całe, nie rozleciały się tak jak te dzisiejsze produkty produkowane chyba specjalnie takie słabe, żeby trzeba było szybko kupować nowe hehe, no ale stare sanki już zdeczko podrdzewiały, można by je było oczywiście odnowić, ale są strasznie ciężkie, Oliwce ciężko by się je na górkę wciągało, w zeszłym roku nie dawała rady. Kupiliśmy więc takie:
SANKI Z OPARCIEM-POLSKI PRODUCENT,ZNAK CE KOLORY (1338967573) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście koniecznie musiały być różowe :-D jeszcze nie dotarły do nas, ale może to i dobrze, bo Oli narazie na sanki nie mogłaby i tak wyjść.
Karola, skuter jest super, ja napewno też pomyślę o czymś takim w późniejszym czasie, jak nie będzie tyle wydatków hehe. Nie uważam, żeby był mniej stabilny od sanek, wręcz odwrotnie, Oli w zeszłym roku już na czymś podobnym zjeżdżała z górki (pożyczyła od jakiegoś chłopca nan górce) i radziła sobie świetnie, więc 4 letnie dziecko tym bardziej sobie poradzi.

reklama
Do góry