reklama
Śliczny ten kalendarz :-) Bardzo oryginalny
A do nas dotarł mikrofon na Mikołaja, jestem zadowolona, bo solidny Narazie sprawdziliśmy, że działa podłączony do laptopa i schowaliśmy, bo Oli teraz nie chodzi do przedszkola i nie ma jak dokładnie sprawdzić jego możliwości.
A do nas dotarł mikrofon na Mikołaja, jestem zadowolona, bo solidny Narazie sprawdziliśmy, że działa podłączony do laptopa i schowaliśmy, bo Oli teraz nie chodzi do przedszkola i nie ma jak dokładnie sprawdzić jego możliwości.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Rosmerta bardzo mi się podoba ten kalendarz adwentowy Masz zdolnego męża;-)
Kasiad dobrze, że zakup udany:-)
Allegro to chyba skarbnica jeżeli chodzi o zakupy w atrakcyjnych cenach
Kasiad dobrze, że zakup udany:-)
Allegro to chyba skarbnica jeżeli chodzi o zakupy w atrakcyjnych cenach
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
fajowe co Szymka marzenie bo mówi że na zwykłych sankach jest mu nie wygodnie trzymać nogi szeroko by siedzieć.
BIG Sanki SKUTER ŚNIEŻNY SKIBOB do 100kg HIT (1323616449) - Aukcje internetowe Allegro
pewnie muszę ciocie zza Odry zapytać jaki to u nich koszt bo tam wyroby tej firmy duuuuuużo tańsze.
BIG Sanki SKUTER ŚNIEŻNY SKIBOB do 100kg HIT (1323616449) - Aukcje internetowe Allegro
pewnie muszę ciocie zza Odry zapytać jaki to u nich koszt bo tam wyroby tej firmy duuuuuużo tańsze.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ten skuter fajny KArola
ale ja ym sie bała, że za bardzo wywrotowy moze byc dla naszych szkrabów jeszcze
ale ja ym sie bała, że za bardzo wywrotowy moze byc dla naszych szkrabów jeszcze
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
ten skuter fajny KArola
Też o tym sobie pomyslałam.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
myślę że nie ta firma ma naprawdę porządne przemyślane zabawki i na mega lata.zresztą Szymek by na nim nie wiem jak nie szuszował ale może chętniej siedział na sankach bo na takich zwykłych z oparciem to nie chce.
rano pokazałąm ten skuter mężowi no i jak to chłop -a są takie małę prawdziwe skutery śnieżne dla dzieci??może taki by po polach jeździł.
nic nie odpowiedziałam tylko otworzyłam oczy i buzię.
ciągle zapominam ale ten kalendarz choinkowo adwentowy naprawdę fajny pewnie jeszcze lepszy będzie z tymi niespodziankami.
rano pokazałąm ten skuter mężowi no i jak to chłop -a są takie małę prawdziwe skutery śnieżne dla dzieci??może taki by po polach jeździł.
nic nie odpowiedziałam tylko otworzyłam oczy i buzię.
ciągle zapominam ale ten kalendarz choinkowo adwentowy naprawdę fajny pewnie jeszcze lepszy będzie z tymi niespodziankami.
agusia9915
Matka wariatka
Kasiad fajne pomysły a mikrofon faktycznie wygląda dość solidnie
rosmerta zestaw lego extra a kalendarz po prostu boski zdolni ci wasi mężczyźni
rozalka u nas w auchanie są te książeczki " do dopowiedzenia"
karola sanki fajne
u nas na razie takie wybory: kuchnia i konkretnie ten model ;-)
SMOBY KUCHNIA ELEKTRONICZNA CHEFTRONIC HELLO KITTY (1328049927) - Aukcje internetowe Allegro
pościel rózowa;-)
!!!!!! HELLO KITTY ŻYWE KOLORY 160X200 !!!!!!!!!! (1323885065) - Aukcje internetowe Allegro
rosmerta zestaw lego extra a kalendarz po prostu boski zdolni ci wasi mężczyźni
rozalka u nas w auchanie są te książeczki " do dopowiedzenia"
karola sanki fajne
u nas na razie takie wybory: kuchnia i konkretnie ten model ;-)
SMOBY KUCHNIA ELEKTRONICZNA CHEFTRONIC HELLO KITTY (1328049927) - Aukcje internetowe Allegro
pościel rózowa;-)
!!!!!! HELLO KITTY ŻYWE KOLORY 160X200 !!!!!!!!!! (1323885065) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Karola,skuter świetny,tylko cena kosmiczna. Przydaloby sie i Kondziowi cos takiego fajnego na snieg ...
Agusia,sliczna ta cudna i posciel tez :-). Konrad mi powiedzial,ze on tez chciałby kuchnie i kase z mikrofonem(nie wiem gdzie widział ),ale lubi z tego wynika równiez dziewczece zabawki .
Nie wiem co kupowac dzieciakom. Bartus prawdopodobnie chce gre na xboxa -Fifa 10 ,ale drogie to cholerstwo. Misia chciala ipoda,wiec to raczej nierealne ;-),musi cos innego wymyslec. Kondzio bardzo chcial gitare i mowił,ze chce zeby mu Mikołaj przyniosł. Uzbieral jednak sobie sam pieniadze i kupilismy mu tydzien temu w Smyku( wymiata rowno ) . Koncepcji brak. Skosiłam wczoraj w Realu bony za 800 zł,to pewnie tam pojade po prezenty i to byc moze ze juz w sobote .
Agusia,sliczna ta cudna i posciel tez :-). Konrad mi powiedzial,ze on tez chciałby kuchnie i kase z mikrofonem(nie wiem gdzie widział ),ale lubi z tego wynika równiez dziewczece zabawki .
Nie wiem co kupowac dzieciakom. Bartus prawdopodobnie chce gre na xboxa -Fifa 10 ,ale drogie to cholerstwo. Misia chciala ipoda,wiec to raczej nierealne ;-),musi cos innego wymyslec. Kondzio bardzo chcial gitare i mowił,ze chce zeby mu Mikołaj przyniosł. Uzbieral jednak sobie sam pieniadze i kupilismy mu tydzien temu w Smyku( wymiata rowno ) . Koncepcji brak. Skosiłam wczoraj w Realu bony za 800 zł,to pewnie tam pojade po prezenty i to byc moze ze juz w sobote .
Ostatnia edycja:
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Agusia kuchnia boska:-)
Tycia wyobrazam sobie, ze im dzieci starsze, tym prezenty im sie marzą drozsze niestetya jak się ma trójke to juz w ogóle kaski potzreba. A skąd te bony masz? wygrałaś, czy z firmy dostałas?
dzięki za miłe słowa odnosnie kalendarza:-)
Tycia wyobrazam sobie, ze im dzieci starsze, tym prezenty im sie marzą drozsze niestetya jak się ma trójke to juz w ogóle kaski potzreba. A skąd te bony masz? wygrałaś, czy z firmy dostałas?
dzięki za miłe słowa odnosnie kalendarza:-)