reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

no my mamy już go w garażu to już pewne że go dostanie przy remoncie zamontowaliśmy hak i przenieśliśmy wszelkie gniazda do góry by tam nikt nie majstrował no ale musi wytrzymać do 20.

A no widzisz,ja zrozumiałam ,że w ogóle jesteś przeciwna.Bo ja sie nie zgadzam narazie w ogóle na TV u Kuby w pokoju,uważam,że to nie jest wychowawcze,ale to moje zdanie.

reklama
...posiadanie tv w pokoju nie ma nic wspólnego z wychowaniem :-p:-p
nasze w pokoju maja tv ..maja tez 2 kompy (nie podłączone);-):rofl2:...(wiem rozalka o co ci chodzi ;-)...mam po prostu dobry humor;-):rofl2:)

...posiadanie tv w pokoju nie ma nic wspólnego z wychowaniem :-p:-p
nasze w pokoju maja tv ..maja tez 2 kompy (nie podłączone);-):rofl2:...(wiem rozalka o co ci chodzi ;-)...mam po prostu dobry humor;-):rofl2:)

He,he,wiem,że wiesz:-)
A ja poprostu znam siebie i za miekka jestem dla Kubula i pewnie .by oglądał wiecej bajek niz powinien.A tak włanczam mu CD i słucha sobie.:tak:

Kasiad, Gosia, rosmerta super prezenty Wasze dzieciaki dostały:-) Najważniejsze, że solenizanci szczęśliwi:tak:
Mój Vicek ostatnio zasypia i mówi do mnie: Mamusiu a wiesz co ja bym chciał, tak najbardziej? Żebyśmy znowu pojechali na wakacje... ja, Oli, Ty i tata... na plaże, pooglądać delfinki... Pojedziemy?:sorry2:
Teraz już wiem, że ten wyjazd to był dobry pomysł, bez względu na to w jakiej sytuacji, ale wiem że spędziliśmy razem czas, co taki czterolatek mega mocno zapamiętał coś dla niego ważnego i przyjemnego:happy: I przekonałam się poraz kolejny, że nie góra zabawek jest ważna:sorry2:
Ostatnio większość zabawek leży i się kurzy, bo na topie ciągle jakieś gry, typu domino, memory, układanie kolorów, puzzle... ale wtedy spędzamy ten czas we czwórkę, bo innej opcji nie ma;-)

Filip dostał od mojego brata - hulajnogę ORYGINALNA HULAJNOGA HANNAH MONTANA SPIDERMAN BEN (1452732509) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy zieloną
A od dziadków jednych i drugich taka pufę Mega Duża Pufa Piłka - Bezpieczna i Wygodna za 159 (1440758606) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Od nas zabawkę z ikea do skręcania, a od moich dziadków bluzkę i malowanki, soki i paluszki i kaske....
A jak wyzdrowieje to zabierzemy go do kina, taki był plan ale choroba nam zawaliła...

Wolfia, Victor rozczulil mnie swoim marzeniem o wakacjach. Jeszcze nie raz bedziecie na takich wspanialych rodzinnych wyjazdach. zycze Wam tego z calego serca.
U nas na topie tez wszelkiego rodzaju gry planszowe - memory, grzybki, domino. Na urodziny kupilismy jej gry: myszki i labirynt.

A do tego do lask wrocily puzzle, no i wieczorami Milena chce zeby czytac jej Paddingtona, wiec dokupilismy jej nowe opowiesci.

Ostatnia edycja:
a Szymek puzzle całkiem już odstawił mam nadzieje ze wrócą bo to bardzo rozwija.dokupiłam mu do TV wszystkie części toy story bo to przedszkolny szał.

ale ta piłka fajowa pewnie sporo miejsca zabiera ale widać że wygodna nie tylko dla dziecka.a na co do kina???my mamy już takie zaległości.

reklama
Piłka fajowa faktycznie...sporo miejsca, ale nie ma tragedii, ma duży pokój, a i salon ja pomieści, a i mamusia sobie wieczorkiem korzysta..;-) za to hulajnoga? Filip owszem szczęsliwy, ale obawiam sie, ze lada moment będziemy liczyć wybite zęby:-) bo nie ma czegoś takiego jak spokojna jazda..

Do góry