reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Fajne prezenty Rosmerta :tak:

Hej !Ja już na dobry początek dzięki batonikom Kinder Pingui kupiłam parę fajnych ciuszków pod choinkę w Coccodrillo ! Takie promocje są naprawdę wspaniałe ,nie dość że człowiek z taką przyjemnością zje sobie te kinderki to jeszcze zrobi zakupy po dobrej cenie !Kinder Pingui Polecam !
Cóż to za kryptoreklama :dry:

reklama
zamówiliśmy w końcu laptopa Fisher price (to od moich rodziców) a od chrzestnego dostanie PLAY-DOH Barbecue Grill Party + BONUS PLAYDOH (1318270058) - Aukcje internetowe Allegro
od nas lego, ale jeszcze nie zdecydowlaismy które

Rosmerta jak sobie Hubek radzi z Lego,czy kupujesz duplo,bo właśnie tez sie zaastanawiam,kuba mi smeci o ten zestaw
LEGO CITY 3222 HELIKOPTER + LIMUZYNA od SS (1315734215) - Aukcje internetowe Allegro
,ale ,czy nie za małe te elementy...?

Kasiad:-D poczytaj se posty tego goscia,pasc mozna ze śmiechu.

Ostatnia edycja:
zamówiliśmy w końcu laptopa Fisher price (to od moich rodziców) a od chrzestnego dostanie PLAY-DOH Barbecue Grill Party + BONUS PLAYDOH (1318270058) - Aukcje internetowe Allegro
od nas lego, ale jeszcze nie zdecydowlaismy które

a ten trzeci co wklejałaś to widziałaś w sklepie??bo w Fisher nie ma myszki na kablu tylko podłączona na stałe.

SZymek jakoś odstawił lego -on ma tylko Duplo ze zwykłego lego ma kilka autek ale ich nie układa tylko zostawia takie złożone i traktuje jako samochodzik.

Szymek raczej wolałby rakietę z fishera jest teraz reklama jakiś stacji kosmicznych ale dla mnie to kurcze takie zabawki na chwilę polata pobawi się i sru. już sama nie wiem.w sumie to dziecko no ale hmmmm na pewno chciałabym coś fajnego super do wanny naprawdę takiego tip top.

Ostatnia edycja:
Karola, Oliwka przy każdej reklamie reklamującej zabawki dla dziewczynek wykrzykuje, że to chce :-D
Kasiad:-D poczytaj se posty tego goscia,pasc mozna ze śmiechu.
No właśnie czytałam, dlatego stwierdziłam, że to ewidentnie kryptoreklama. Zamiast uczciwie zarekalmować konkurs czy batoniki, to sewilla ucieka się do takich podstępów. Pierwszy post to już jest zupełnie kretyński, odrazu widać, że to nie pisze matka dziecka :-D To mi podlega pod trollowanie - raz ma córkę, raz synka. W dodatku karmi ją/jego po każdym posiłku batonikami haha :-D:rofl2:

Obmyślanie prezentów widzę już pełną parą:rofl2: A ja jeszcze nie mam pojęcia, znaczy mam parę typów, ale jeszcze nic sprecyzowanego:sorry2: Mam nadzieję, że na początku grudnia już uda mi się coś kupić i będzie po "problemie";-)

Karola, Oliwka przy każdej reklamie reklamującej zabawki dla dziewczynek wykrzykuje, że to chce :-D
Victor ma identycznie, z tym że jemu nie przeszkadza czy to dla chłopca czy dla dziewczynki:-p:-D Ostatnio nawet sobie upodobał Barbie i pływające szczeniaczki, czy jakoś tak:-p Oczywiście wiem, że tu o te szczeniaczki bardziej chodzi niż o samą Barbie;-)

Rosmerta
widzę, że już decyzja zapadła co od kogo:-) Świetne prezenty:tak: Hubek będzie zachwycony:-)

Kasiad
jaki profesjonalny mikrofon dla Małej Artystki:-) A zestaw z Hello Kitty cudny:tak: Od razu mi się moje dzieciństwo przypomniało:happy2: Ciekawe czy mój zestaw jeszcze leży na strychu?:rofl2:

Rozalko takie książeczki z obrazkami zamiast słów Victor uwielbia, mamy ich kilka, kupowaliśmy w księgarni w PL i moja mama mu kilka w Tesco kupiła swego czasu:tak: Bardzo lubi wierszyk Abecadło, gdzie bezbłędnie odgaduje literki i prawie czyta z nami;-)

Rosmerta jak sobie Hubek radzi z Lego,czy kupujesz duplo,bo właśnie tez sie zaastanawiam,kuba mi smeci o ten zestaw
LEGO CITY 3222 HELIKOPTER + LIMUZYNA od SS (1315734215) - Aukcje internetowe Allegro
,ale ,czy nie za małe te elementy...?

nie kupujemy duplo, z duplo dostał raz od kogos taki samolot czewrony i w ogóle się nim teraz nie bawi, lezy niemal nieruszony. My kupujemy normlane Lego głównie City, HUbek radzi sobie cąłkiem nieźle, sam juz potrafi wiekszośc ułozyć wg rozrysowanej instrukcji, wiadomo zawsze z nim ktos siedzi jak buduje konkreta przede wszystkim Tatuś:tak::-) i pomaga jak juz jest cos bardziej skomplikowanego. POtem po zwykle dwóch dniach pojazd rozkłada i buduje sobie swoje jakies tam budowle czy pojazdy wymyslone, a po jakims czasie siada z tata znowu is kłada ten własciwy pojazd

a ten trzeci co wklejałaś to widziałaś w sklepie??bo w Fisher nie ma myszki na kablu tylko podłączona na stałe.
.
nie, tamtych nie widziałam w sklepie bo u nas tu nigdzie nie znalazłam, wiem, ze ten z Fishera ma myszke na stałe przymocowana, moze to i dobrze:rofl2: ale mam pewnośc, ze wymowa bedzie ok i ze porządnie wykonany

reklama
no wiem że często tak jest ale maja też zabawki których nigdzie nie można dostać.Szymek zbiera figurki dinozaurów i nigdzie tych innych gatunków nie ma tylko tam więc może i lego już dla kolekcjonerów znajdzie się inne ale na pewno lepiej porównać z internetem.

Do góry