reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Gosia fajowny ten zestawik dla Emilki:tak: pomysle o takim dla bratanicy męza może na Mikołajki:-)

Madzix to tatuś zaszalał i rozpuścił dziecko:szok::-p ale nie martw sie zawsze znajdzie sie jakis prezencik dla małej:-D jak sie mała zorinetruje to tylko tatę bedzie wysyłac po prezenty, bo tata więcej nakupi;-):-D

a ja sie cieszyłam z tych prezentów z playmobil i du...a:dry: facet mi zadzwonił, ze dostał uszkodzona farme w transporcie i nie moze jej wysłac i za tydzien będzie kolejna dopiero, no wiec kazałm mu w koncu wsyałc tylko ten samochód kempingowy a farma bedzie za tydzien... Hubek sie nie zorientuje a przynajmniej za tydzien będzie znow niespodzianka:tak:
od nas dostanie dzis te grę Magic Pen z Bobem Budowniczym, co ktoś kiedys tu wklejał, zobaczymy jak się sprawdzi u nas:tak: i takiego osiołka jeszcze OSIOŁEK RED DO SKAKANIA DMUCHANY GUMOWY OSIOŁ (796174544) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam go kiedys w lidlu z myśla o imieninkach własnie (jakies pół roku temu chyba:sorry:) i mi sie wczoraj przypomniało, że na strychu czeka:-D

reklama
Madzix nie przejmuj się, prezentów nigdy za wiele:sorry2::-)
Tomek za każdym razem kiedy przyjeżdża do domu przywozi Gosiakowi prezent i jest to zazwyczaj dźwig z klocków lego:-p
Gosia bardzo fajny zestaw:tak:
Anita - remiza pierwsza klasa:-)
Justyna - bardzo fajne prezenty czekają na strychu:tak:

A u nas królują dźwigi - różnego rodzaju (oprócz puzzli i innych prezentów) i na mikołaja będzie plac budowy:sorry2:
Tatuś wybiera i składa razem z córką:-p
Jaki tatuś taka córeczka:-)
LEGO CITY 7633 - WIELKI PLAC BUDOWY - NOWE POZNAŃ (796601432) - Aukcje internetowe Allegro
LEGO 7632 CITY ŻURAW DŹWIG Nowe od SS - Wrocław (797343132) - Aukcje internetowe Allegro
od4lat JACK STONE DŹWIG WOZY CIĘŻAROWE odb.osWa (805554214) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE Klocki LEGO Żuraw Dźwig 7249 524 szt NOWOSC (805144291) - Aukcje internetowe Allegro

naprawdę same dźwigi:szok: Szymek jeszcze woli Dupko niż małe lego bo nie może ich często sam skłądać i się oczywiście wkurza i po zabawie.

naprawdę same dźwigi:szok: Szymek jeszcze woli Dupko niż małe lego bo nie może ich często sam skłądać i się oczywiście wkurza i po zabawie.

Nie tylko dźwigi, Gosia dostaje również zabawki odpowiednie do swojego wieku, zazwyczaj ode mnie. A dźwigi od tatusia i zawsze tatuś pomaga złożyć:sorry2:
Czasem zastanawiam się, dla kogo bardziej tatuś kupuje te klocki:-p

mój mąz tez ciągle o lego mówi:tak:, a ja go sprowadzam na ziemie:-p, bo HUbek imoze i poskłada te klocki, ale napewno nie wg schematu i nie tak jak powinno być, buduje po prostu jak z każdych innych klocków wg własnego pomysłu. Jak tatus zbuduje to pobawi sie troche tym wozem strażackim, ale potem go rozkłada i buduje po swojemu wszystko. Dlatego uwazam, ze za mały jeszzce na te klocki... dlatego w tym roku playmobil, a jak podrosnie to bedzie lego city:tak:;-):-)

reklama
Do góry