reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

o matko takie wielkie puzzle to ja bym nie dała rady.Szymke owszem układa swoje ulubione z koparą, betoniarą, ale to są dla dzieci od 3 roku życia 24 elementy.choć widzę że zdecydowanie woli takie puzzle drewniane i dopasowywanie.

120elelemntów to będziecie mieli co robić :-D

reklama
taki prezent sobie rocznicowy zrobiliśmy, rodzice dołożyli po 100 za każdy rok:-)
23b24045336c36ab97bca105f0a099b5.jpg

Miśka ale extra ten ekspres:szok::tak::-) Rodzice się tak jakby sporo dołożyli;-) Ach zazdroszczę takiego profesjonalisty w domu do robienia kawy:sorry2::rofl2: Jak wrażenia po pierwszej degustacji? Wart swojej ceny? Napewno...:-)
A tak w ogóle to która to już Wasza rocznica była? Jakaś okrągła?;-)

ja taki dostałam rok temu pod choinkę Expres cięnieniowy Zelmer - SUPER OKAZJA!!!!!!!!! (801088417) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale jest średniawy napewno bym go teraz już nie kupiła i raczej nie polecam- kawa jak kawa bez szału.no i kosztował 500zł a teraz patrzcie ile wart :zawstydzona/y:
Karola to normalne, że z czasem sprzęt traci na wartości, jaki by nie był:sorry2: Ale faktycznie ponad połowę to dużo:eek: Może wypuścili zupełnie nową serię i dlatego:confused:

Taki profesjonalny ekspres ciśnieniowy to pewnie w granicach 2-3tys. zł:shocked2: I to mówię o takim tańszym z tych lepszych:sorry2: No nic może kiedyś i mnie będzie na taki stać:-p Chociaż i tak nie wiem po co mi, skoro ani ja ani mąż nie pijemy kawy:-D Ja to bym wolała taki do cappuccino:rolleyes2:

Miśka super :tak:

u nas nie ma fanatyków kawkowania ani ja ani Robert :no: ale ceny fakt wysokie

Karola tak to już jest wystarczy że wejdzie nowy model
ja pamiętam że jeszcze jak Emilki nie miałam kupowałam aparat pamiętam że dawałam 1600zł a po 2 latach nowy kosztował 200zł za naprawe wiecej chcieli niż był wart nowy wiec kupiłam nowy inny model :sorry2:;-) i z tego co wyczytałam to karta do niego kosztowała wtedy170zł a teraz jeszcze raz takiej pojemności dostanie się za 4zł :cool2:

reklama
Kawa z tego ekspresu jest pyszna, jak z kawiarni:tak:Mamy dodatkowo taką specjalną dyszę do cappucino, więc wszyscy zadowoleni, bo można i ekspresso i late i co sobie wymarzycie;-)Wolfia pytałaś jaka rocznica, no więc kryształowa:tak:, a kiedy to minęło naprawdę nie wiem:tak:

Do góry