reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
No własnie Marta tez dostaje od tatusia zabawki typowo chłopięce-takie zeby tatus miał powód by pobawic się z córką;-)

Super ta straż:shocked2::tak: Chyba przy najbliższej okazji się temu przyjrzę, bo Victor jeszcze nie ma żadnego wozu strażackiego, a już od dawna mu się marzy;-)

Widzę, że tatusiowie dbają o rozwój swoich córek pod każdym względem;-) Dziewczynki będą wszechstronne:-D
Najbardziej to się uśmiałam z tych dźwigów Matylda:szok::-D Gosia od małego będzie miała predyspozycje to wykonywania zawodu jak jej rodzice;-)

Mój mąż za to nie ma problemu co wybierać synom, bo wie, w co mogą się lubić wszyscy razem bawić. Nie może się doczekać tylko czasu, kiedy będą kolekcjonować Lego Technics:-p

Gosiu śliczny ten zestawik:sorry2:

Madzix Martusia to puzzlomaniaczka i duplomaniaczka jak widać:-)

Rosmerta szkoda, że nie doszedł ten zestaw Playmobil, ale Hubek i tak napewno dostał na imieniny dużo fajnych prezentów, chociażby osiołka do skakania:tak:

to teraz juz wiemy, dlaczego sie mówi, że facet powinien spłodzic syna;-):-D żeby mógł sobie nakupowac zabawek i sie pobawić:-D:-D;-)

Ale sie usmialam.:-D:-D Co racja to racja.

Matylda, u nas jesli jest zabawa z klockami Lego to takze P. i Milenka buduja dzwigi:tak::-) Przypadek?? I jak P. jest w pracy, a Milena chce skladac klocki to wkurza sie ze ja nie umiem budowac dzwigow.I pokazuje mi jak tatus buduje.

A apropo zabawek ''tatusiowych'', to P. przymierza sie do kupienia calej kolejki Thomas.Takiej sterowanej, z tunelami, mostami itp. I ciekawe kto bedzie szczesliwszy - corka czy tatus?

Najbardziej to się uśmiałam z tych dźwigów Matylda:szok::-D Gosia od małego będzie miała predyspozycje to wykonywania zawodu jak jej rodzice;-)

:tak::tak::tak:
Z takimi genami nie wygra:-):-p
Rośnie nam mała specjalista, jak jedziemy autem i mijamy jakąś budowę na której stoi dźwig mówię "Małgosiu popatrz tam stoi dźwig" a ona na to "Mamo to nie dźwig to "żuraw wieżowy":-p
Ładnie tatuś wyćwiczył dziecko:-D

Matylda, u nas jesli jest zabawa z klockami Lego to takze P. i Milenka buduja dzwigi:tak::-) Przypadek??

:-D:-D:-D:-D
Chyba "ten typ tak ma":tak::-)

A apropo zabawek ''tatusiowych'', to P. przymierza sie do kupienia calej kolejki Thomas.Takiej sterowanej, z tunelami, mostami itp. I ciekawe kto bedzie szczesliwszy - corka czy tatus?

Zakładam, że najpierw tatuś:-p
T. też się przymierza od kilku miesięcy do tej kolejki. Nie całej, na razie tylko parowozownia, albo zestaw z dźwigiem portowym:-p, bo chce zobaczyć czy Małgosi się spodoba:tak: I jeszcze jakieś miejsce w domu by się przydało..:sorry2:
MARKOWA KOLEJKA THOMAS TOMEK - MEGA ZESTAW LC76469 (807717284) - Aukcje internetowe Allegro
TIDMOUTH Tomek Thomas ZAJEZDNIA kolejka z PILOTEM (808340905) - Aukcje internetowe Allegro

Jacy Ci nasi mężowie do siebie podobni;-):-D

całe szczęście że Szymek nie lubi pociągu Tomek uffff-no ale za to u nas którem jest Zig Zak i wszystkie autka, teksty -no na maxa mega fan i wszelkie zwierzęta.
dziś przyszły już autka z Mega Bloksu- jak to Szymek na nie mówi- te złe skrzydełko i didzej.
a dzis zamówiłam mu takie klocki: AT Klocki WODNY ŚWIAT 94 el. super HIT!!! WOMA (793825101) - Aukcje internetowe Allegro pomału zbieramy fanty pod choinkę.
te mi się się podoba i można łączyć te klocki z klockami Duplo KLOCKI SMILY PLAY SKRZYNIA FARMA Z DZWIEKAMI 0870 (804650177) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Na Duplo to mnie nie stac:no:.Tym bardziej,ze troche tych prezentow musze kupic:sorry:.
Anitka strasznie mi sie podobaja te zestawy:tak:.Konrad byłby w niebowziety:tak::-).

Do góry