reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Na Duplo to mnie nie stac:no:.Tym bardziej,ze troche tych prezentow musze kupic:sorry:.
Anitka strasznie mi sie podobaja te zestawy:tak:.Konrad byłby w niebowziety:tak::-).

A no i właśnie w tamtym roku w Makro te zestawy były o wiele tańsze niż tu na Allegro.Może w tym tez coś rzucą,mąż jest często ,muszę mu dpowiedzieć,by sprawdzał co jakichś czas.Ja bym chciała koniecznie coś z helikopterem,ten szpital to chyba najbardziej by mu sie spodobał.:tak:
To jeszcze fajne,ale młody śmieciarki ma
SMOBY Ecoiffier Abrick KLOCKI SŁUŻBY PORZĄDKOWE (784941486) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Rozalka fajne te zestawy:tak:

Hubek zachwycony tym kempingiem z playmobil:tak::-D ciągle sie nim bawi teraz. Musze przyzynac ze zabawka wykonana super,, dopracowana w każdym szczególe:tak::-) polecam!!:tak:
jeszcze czekamy na farme teraz:-) no i juz wiem, ze pod choinke tez bedzie playmobil - prezenty składkowe:tak::-)

Szymkowi kiedyś kupiłam straż pożarną z wymienionych zestawów i powiem tak jakoś średnia jeśli chodzi o możliwość przyczepienia dachów ludziki samochód czy helikopter są całkiem OK.
jedynie co jest całkiem do d...to dłuższa wersja wozu strażackiego przy najmniejszym skręcie odpada przyczepa.

były, były, i chyba przed wielkanoca tez były:tak: będa tez puzzle dla puzzlomaniaków;-):-D

Dziewczyny szukam bajki "Dora poznaje świat" - wiem, że leci na VH1, ale o godz. 7.30, a wtedy Hubek dopiero wstaje , czasem nawet później, a podobało mu sie i chciałabym, żeby oglądał, ty,barzdiej, ze uczy tez słówek angielskich:tak: ma któraś z was ta bajke na DVD, czy VCD?? chetnie bym przegrała:sorry:

Ja niestety nie mam takiej bajki :no:

A czy któraś z Was ma może jeżdżący pociąg po torach dla swojego malucha?

mamy kolejkę elektryczną:tak: ale Hubek sie nia nie bawi, jak dostał to właczyliśmy, chwila radosci była i poszedł do innych zabawek...:sorry: moze teraz by trzeba ja odkurzyc i ze strychu znieść:confused: TAtus miał wiekszą radośc z tego prezentu....;-):-D

reklama
Rosmerta ja nie mam Emilka też rzadko się na nią załapie bo wstaje później :sorry:
a nie można gdzieś ściągnąć ?

Joasiek nie :no:

Do góry