reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Miśka super prezent:-)
Ja też uwielbiam kawę z ekspresu ciśnieniowego, też mamy dyszę do cappucino:tak: Rzadko niestety robię cappucino bo szlak mnie trafia jak po użyciu cały ekspres jest do mycia:-p Ale może robię coś nie tak:sorry2:

reklama
już mnie głowa boli na myśl o świętach a raczej mikołaju więc zaczynam ziberać no i chować :
Mega Bloks CARS Auta Wyścigówki 7781 (791190511) - Aukcje internetowe Allegro a jeszcze 3 zestawy napisałam do babeczki o jakąs mega promocję jak wszystko u niej kupię więc zobaczymy.

fajnie być dzieckiem co :)

no i w tym roku mikołajek nie przyniesie słodyczy bo Szymek już ma dość i nic nie je nakazałam kupić książeczkę, puzzle, kolorowankę no jedyne co jako coś świątecznego do jedzenia to jedną puszkę słonych orzeszków, bo uwielbia.i puszkę kukurydzy :-D

Miśka ekspress superowy, no no, niezły prezent:tak::-) ja uwielbiam espresso, ale rzadko piję, bo przy homeopatii kawa nie jest wskazana, dlatego u nas by sie nie nadał taki ekspress, bo wszyscy pija kawe tylko od wielkiego dzwonu;-)

zrobiłam ogólnorodzinną akcję "playmobil":-p:cool2: zebrałam kaske od tych co jeszcze prezentu na imieninki hubka nie mieli i zamowiłam wczoraj: PLAYMOBIL 3647 SAMOCHÓD CAMPINGOWY WARSZAWA (797166104) - Aukcje internetowe Allegro PLAYMOBIL 4142 PRZENOŚNA FARMA WARSZAWA (803810942) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję, ze do weekendu dojdzie, bo w sobotę wyprawiamy i byłoby marnie jak goscie przyjada i prezentów od nich nie bedzie:sorry2::-p

fajnie być dzieckiem co :)

:-D

Fajnie.
Tylko u nas prezenty zdecydowanie tańsze będą.
Z resztą drogie zabawki to nie wszystko.
Zestawy Playmobil też strasznie mi sie podobają,ale kasa straszna.No chyba,że młody kaske jakąs dostanie,to sie uzbiera na jakichs mały zestaw.

pewnie że nie wszystko jak najbardziej się z tym zgadzam i podpisuję dwiema rękami.nie myśl że te to tylko od rodziców prezenty ale ja robię prezenty od każego dla Szymka bo będę wiedziałą najlepiej co sprawi mu radość a że jest nas jakby 5 rodzin to dlatego wygląda że dużo.

a wczoraj chrzestna Szymka przypomniała mi że rok temu jak kupowałyśmy zoo duplo dla małego to przed świętami kosztowały 30zł więcej niż jak je oglądałyśmy miesiąć wcześniej.-mam nadzieję żę to dobry pomysłz wcześniejszym kupowaniem.

dla dorosłych dzieci ( dziedkowie babcie siostry itd.) to zdecydowanie drobiazgi zresztą choinka nie jest wielka a musi się wszystko zmieści lub może nawet sam święty to przyniesie jeszcze zobaczymy.

rosmerta fajne te zestawy-w mojej rodzinie dzieci nie obchodzą imienin zresztą ja i mój mąż też nie my tylko urodziny u nas raczej dziadkowie i babcie tylko je obchodzą-pewnie chodzi o wiek.acz kolwiek to kolejna okazja dla malucha na jakiś upominek.

karola u nas podobnie z prezentami:tak: ja wymyslam co dla małego ma byc, bo ja wiem co go cieszy i czym sie chetnie bawi, a u nas też sporo ludu do tych prezentów jest wiec lepiej się zrzucimy i kupie cos co sparwi radośc Hubkowi . u nas sa moi rodzice, męza rodzice, chrzestna, chrzestny, prababcia, osobno pradziadek, pradziadkowie, brat męża, no i m y oczywiście, więc troche sie nazbiera zawsze kaski na cos fajownego:-)

U nas prezenty daje gwiazdor wiec w sumie Emilka tylko tyle wie że gwiazdor przynosi i nie wie co od kogo wiec moze i ja się złożę z mamą na prezent :-D

To zoo duplo oglądałam ale cena spora a jeszcze Emilka tego pieska Bobby chce i muszę wybrać czy kupić jej pieska którego tak bardzo chce czy lepiej ten fajny zestaw duplo (jak dla mnie lepszy bo sie nie popsuje a z pieskiem różnie to bywa ) i chyba jednak postawię na to co ona chce bo tak bardzo się cieszy jak pisze setny list do gwiazdora ze chce tego pieska :sorry2:

Zadzwoniłam wczoraj do męza zeby podjechał po pracy do smyka i kupił małej jakies lego duplo (siedzi w domu z powodu kataru i chcialam dac jej jakąs nową zabawkę) Moj mąz nie mogł sie zdecydowac, który zestaw wybrac i kupił jej 6 róznych zestawów:szok:Dla porównania, w piątek kupił jej 3 opakowania puzzli :wściekła/y:Marta zachwycona, a ja sie zastanawiam co w takim razie mam dziecku kupic pod choinkę, albo na inną okazję:wściekła/y::confused:

reklama
Madzix znajdzie się coś :-D

Kupiłam właśnie Emilce :tak:;-)

790430844

Do góry