reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Gosia, moja Marta bez problemu układa puzzle treffla dla 4 i 5 -latków, takze moim zdaniem smiało:tak:
A przy okazji chyba tez musze obejrzeć tę promocję, bo to fanatyczka klocków i puzzli ;-)

Kuba nie wiem,czy dla 4-5 latków,ale układa 24,a nawet ma jedne 36 elementowe.:tak:i super sobie radzi.
Te ulubione Kuby
http://allegro.pl/item767513917_bob_budowniczy_puzzle_trefl_3_obrazki.html
Z obrazkiem na 50 puzzli troszke ma problemów,ale pomaga dzielnie układać.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzix tylko te puzzle mają za dużo części wiem że 120 i jakaś tam jeszcze ilość już nie pamiętam i tego się obawiałam do tego obrazek 3D który się mieni zrezygnowałam i chciałam z mniejszą ilością ale potem Emilce się odwidziało i wzięła sobie plastelinę wybrała i lalkę ;-):tak:

Gosia, moja Marta bez problemu układa puzzle treffla dla 4 i 5 -latków, takze moim zdaniem smiało:tak:

Kuba nie wiem,czy dla 4-5 latków,ale układa 24,a nawet ma jedne 36 elementowe.:tak:i super sobie radzi.
Te ulubione Kuby
BOB BUDOWNICZY puzzle trefl 3 obrazki! (767513917) - Aukcje internetowe Allegro
Z obrazkiem na 50 puzzli troszke ma problemów,ale pomaga dzielnie układać.
Wow:szok: Gratuluję takich umiejętności Waszym Pociechom:tak: Mój Vicek ma jeszcze spore problemy, ale może to dlatego, że on dopiero zaczyna swoją przygodę z puzzlami:-p;-)

Wolfia jesli twój teściu lubi i pije wino to jak najbardziej to dobry prezent:tak::tak::tak: no pod warunkiem, że nie ma juz takiego zestawu
Lubi wino, ale mój O. stwierdził, że jego tacie nie będzie się chciało tego używać i będzie tylko leżało bezużyteczne:sorry:
Oczywiście mądra żona wpadła na inny genialny pomysł - parowar;-):

Myślę, że to dobry wybór dla maniaka zdrowej żywności:rofl2:
Do tego książka:

Ja bym się cieszyła z takiego prezentu;-):tak:

Za to Justynka na 2. urodziny od nas dostanie:

Mam nadzieję, że sprawi jej to sporo radości i na chwilę wynagrodzi jej kiepskie relacje między rodzicami:sorry::-(

Ostatnia edycja:
Wolfia, swietny ten parowar. Tez bym chciala taki. I kocyk ze Swinka Peppa sliczny. :tak::tak: Mysle, ze spodoba sie dwulatce.

Madzix,
to Milenka jest podobna maniaczka puzzli jak Martusia. W zeszlym tygodniu kupilismy jkej na probe puzzle od 4 roku w zwyz i tez bez problemu juz je uklada.

Wolfia super zakupy :szok::-D:tak:

Emilka mnie ciągle męczy o tego piska Bobby :eek: nie wiem czy kasę będę mieć na takie zamówienie :-Dbo jeszcze inne zakupy przede mną :sorry:

czy ten piesek jest fajny wart ceny ???

mówi dziś do mnie że mam napisać do gwiazdora list umówiłam się z nią ze napiszemy później a ona mnie ciągle teraz męczy :sorry:

więc piszę dla świętego spokoju a Emilka dyktuję
-Pieska Bobika
-Mama z dzidziusiem
-Słodycze: mamba
:sorry:

Ostatnia edycja:
w słodyczach wyrafinowana to nie jest :-D
Szymek też codziennie maluje co chce od mikołaja.choć ostatnio namalował teletubisie i domek- jakbyście widziały te teletubisie :-D:-D to były takie kółka ale każde w kolorze teletubisia ale dziś stwierdził że jednak ich nie chce.

jedno jest bez zmian: tor wyścigowy zyg zaka:-)

w słodyczach wyrafinowana to nie jest :-D
Szymek też codziennie maluje co chce od mikołaja.choć ostatnio namalował teletubisie i domek- jakbyście widziały te teletubisie :-D:-D to były takie kółka ale każde w kolorze teletubisia ale dziś stwierdził że jednak ich nie chce.

jedno jest bez zmian: tor wyścigowy zyg zaka:-)

Milena tez ostatno mowi, ze chce domek teletubisiow. Pewnie to dlatego, ze pokazywalam jej taki domek (Chyba Rozalka wkleila link takiego domku)

Gosiu, ale Emilka ma swietne zyczenia. :) Szczegolnie mama z dzidziusiem mi sie podoba. Slodkie zyczenie. A co do tego pieska to nie mam pojecia , co to za piesek.

Ostatnia edycja:
Madzix tylko te puzzle mają za dużo części wiem że 120 i jakaś tam jeszcze ilość już nie pamiętam i tego się obawiałam do tego obrazek 3D który się mieni zrezygnowałam i chciałam z mniejszą ilością ale potem Emilce się odwidziało i wzięła sobie plastelinę wybrała i lalkę ;-):tak:

Gosia 120 to faktycznie duze te puzzle:tak:U nas królują 36 i 60 el.:tak:ale musze pochwalic córę bo układa je calkowicie samodzielnie i nie pozwala sobie pomóc:tak:

Wolfia wspaniałe prezenty:tak:

Karolina, witajcie w klubie puzzlowych maniaczek ;-):-)

reklama
Emilka te małe też bez problemu daje radę :tak:

120 elementów to mi się właśnie sporo wydaje a oni mi teraz marudzi że je chce wiec chyba jakieś z księżniczkami muszę chociaż na Mikołaja poszukać :sorry2:

Do góry