reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Wolfia ceny porównywalne u was do naszych:tak: chyba jednak na cos sie skuszę z tego playmobil...:sorry:
a ta gra superowa:tak: tez chyba kupie dla Hubka na imieninki bo teraz bedzie miał:-) jakby ktoś znalazł podobna grę dla dziewczynki to niech daje znać szybciutko !!

gra fajowa -te co kupił proszę o wieści jak działa i czy faktycznie fajna w użyciu.

playmobile duplo itp. są fakt drogie ale to ponadczasowe klocki nic ich nie zniszczy.czasem lepiej kupić jedną zabawkę ale trwalsza niż masę bubli.
to moje zdanie oczywiście.

kiedyś myślałam że Wader takie mega i woja go nie zniszczy i co Szymek mimo że naprawdę ostrożne dziecko to ma ułamane prawie wszystkie haki w samochodzikach i już pociągu nie zrobi.

Co fajnego można kupić dziewczynce na 2. urodziny? Jest coś takiego czym się Wasze córcie/kuzynki bawią częściej?;-) Chodzę po tych sklepach i nie wiem w końcu na co się zdecydować:sorry: A w ten weekend muszę coś kupić:-p

Myślicie, że to mógłby być udany prezent dla teścia na urodziny?
ZESTAW DO WINA, PREZENT, ŚLUB, URODZINY, GRAWER ! (768561784) - Aukcje internetowe Allegro

gra fajowa -te co kupił proszę o wieści jak działa i czy faktycznie fajna w użyciu.
Za tydzień pewnie dam znać;-) Jak ktoś wcześniej nie da:-p

Wolfia jesli twój teściu lubi i pije wino to jak najbardziej to dobry prezent:tak::tak::tak: no pod warunkiem, że nie ma juz takiego zestawu
ja pamietam kupiłam kiedys tacie podobny zestaw na gwiazdkę i bardzo mu sie przydaje bo lubi winko:tak:

Gosia, moja Marta bez problemu układa puzzle treffla dla 4 i 5 -latków, takze moim zdaniem smiało:tak:
A przy okazji chyba tez musze obejrzeć tę promocję, bo to fanatyczka klocków i puzzli ;-)

reklama
Do góry