reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
ta lodziarnia fajna Emilka mnie o nią męczyła ale potem chciała pony i kupiłam jej zestaw pony teraz mnie meczy o evi laleczka z dzidziusiem (jakoś tak) i pieska bobby ale ta cena mnie przeraża bo mam też inne wydatki a gdzie dla reszty prezenty :sorry:no i jeszcze te koraliki co wodą się spryskuje chce i kucyka dzidziusia jakiegoś reklamują :szok: i stwierdziłam że przed gwiazdką jak się reklamy zaczną to dopiero się zacznie :szok:

Ja tez powoli mysle nad prezentami. Milenka ostatnio domaga sie lalki z wozkiem. Bardzo tez lubi puzzle, tylko ze juz ma ich dosc sporo. Pomysle tez o jakims samochodziku albo pociagu Thomas'ie.

jest jeszcze takia zjeżdżalnia zamiast tego toru PLAYSKOOL POTRÓJNA ZJEŻDŻALNIA TONKA i autka (785397764) - Aukcje internetowe Allegro
może pomyslę o czyms takim dla męża chrzesniaka (2,5roku)
Victor to dostał w tamtym roku na święta i sporo się tym bawił:tak: Ale myślę, że 2,5 roczny chłopiec będzie na to za duży i krótko się tym pobawi, albo będzie bawił się tym sporadycznie:sorry:

U nas też na topie listonosz Pat, śmieciarki, koparki, straż pożarna i wszelkiego rodzaju pojazdy;-) Dobrze jak wydaje jakiś dźwięk i świeci:-) Klocki drewniane też codziennie w użyciu:tak:
Co do prezentu to myślę, że kupimy mu traktor z przyczepą i jakąś niedużą farmą, bo po pobycie w PL nie rozstaje się z takim małym traktorkiem;-)

Dla dziewczynek rewelacyjne są takie kuchnie (ale to koszt ok. 120zł):tak:
SMOBY KUCHNIA TEFAL CHEFTRONIC 2009 - KURIER od SS (785779965) - Aukcje internetowe Allegro
Victor ma jeszcze prostszą i uwielbia się nią bawić:tak: Za to dodatkowo w tej swojej ma:
WSPANIAŁY CZAJNIK MINI TEFAL FIRMY SMOBY##TANIO## (789123871) - Aukcje internetowe Allegro
BAJA Smoby Toster mini Tefal (778826248) - Aukcje internetowe Allegro
i mikser, takie proste a bawi się nimi super:-)

dobrze Wolfia, że mówisz, że te zjeżdżalnie to nie juz lda takiego dziecka, poszukam czegos innego, pewnie skończy sie na ciastolinie, bo wiem, że mały cos ostatnio polubił zabawy plasteliną

te kuchnie fajowne są, tylko cena....

ja też uważam że ta zjeżdzalnia to raczej do 2,5 lat a nie od :confused2:.nie polecam bo strata kasy lepiej coś czym dziecko pobawi się dłużej.
tylko widzę że każde dziecko ma inne predyspozycje :-D
Szymek ciastolinę już ma tzw. przerobioną już go nie interesuje- na pytanie dlaczego już nie lubi- bo słabo się klei.no cóż.

puzzle o owszem maniak ale fakt mamy też tego tyle że nie wiem gdzie to trzymać.A z drugiej strony ułoży kilka razy i już mu się znudzi.
u nas zig zaki widziałam wczoraj grę na czas trzeba złożyć złomka jak się nie zdąży to znów wszystko mu odpada.albo jakieś klocki z mega bloks.

oj już blisko blisko.ja powiem wam szczerze uwielbiam biegać za prezentami i wymyślać.tylko jeszcze pod warunkiem że jest z czego wybierać i za co kupować.

Zawsze latwiej kupić swojemu dzieciątku:-D.
o widze,że chłpaki maja podobne gusty:-D.U Konrada równiez ostatnio doszedl listonosz Pat;-):tak:.

ta lodziarnia fajna Emilka mnie o nią męczyła ale potem chciała pony i kupiłam jej zestaw pony teraz mnie meczy o evi laleczka z dzidziusiem (jakoś tak) i pieska bobby ale ta cena mnie przeraża bo mam też inne wydatki a gdzie dla reszty prezenty :sorry:no i jeszcze te koraliki co wodą się spryskuje chce i kucyka dzidziusia jakiegoś reklamują :szok: i stwierdziłam że przed gwiazdką jak się reklamy zaczną to dopiero się zacznie :szok:

mojej zosi tez podobaja sie te koraliki ale ceny :szok: i koniecznie konika pony 200 zł :shocked2:

Hubek pewnie najbardziej cieszyłby sie z jakiegoś zestawu firmy playmobil, ale ceny też kosmos, bo to co mi sie podoba to wszystko ok 150zł... http://allegro.pl/item786062032_playmobil_3647_samochod_campingowy_warszawa.html ale on własnie lubi jak sa jakies ludziki, mozna wsiadac do samochodów nimi, więc jak kupujemy samochodzik to obowiazkowo musza sie drzwi otwierac, bo inaczej nie ma zainteresowania na dłuższą metę
zainteresowanie puzzlami tylko może z 2-3 razy, potem juz tych samych nie chce układać
ciastolina za to wiecznie na czasie, ciagle chętnie sie nia bawi:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry