reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Zaszalałam.
kupiłam teczkę skórzaną. Bo się stara zużyła;-)
No i torcik w kształcie serducha będzie o ile córcia pozwoli zrobić ;)

reklama
A moja Zosia dostała na 2 latka
rowerek, posciel, klocki, domek (taki namiocik), zestaw obiadowy ;-) 10 jajek niespodzianek :-D
dresik, majteczki bajeczke kolorowanke i tyle, musiałam shcować pare rzeczy zeby nie dostała szoku:sorry2: jak dla mnie to bardzo dużo.

ja w walentynki dałam R malutki torcik serduszko :tak:

a u mnie Emilka dostała 2 lalki od chrzestnej i babci (T)no i chomiczki były prezentem urodzinowej od drugiej babci i teraz je musi karmić i kupować jedzonko i smakołyki i zmienia im trociny z nudów :sorry2:;-)

Patka dostała lalę i puzzle piankowe z kubusiem puchatkiem i pieniądze na fotelik. dostanie jeszcze pościel taką w "dorosłym rozmiarze" z Barbie :tak:

A Kubuś dostał rowerek,stoliczek z krzesełkami,lampkę do pokoju,ksiatkę super ciuszków,wóz policyjny i słodycze..a no i ciastoline,puzzle i książeczki.:tak:

Milenka na 2 latka dostala klocki lego duplo i aquadraw mate wraz z mazakami, pieczatkami pedzlem.

reklama
Do góry