reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A moja Zosia dostała na 2 latka
rowerek, posciel, klocki, domek (taki namiocik), zestaw obiadowy ;-) 10 jajek niespodzianek
dresik, majteczki bajeczke kolorowanke i tyle, musiałam shcować pare rzeczy zeby nie dostała szoku jak dla mnie to bardzo dużo.
rowerek, posciel, klocki, domek (taki namiocik), zestaw obiadowy ;-) 10 jajek niespodzianek
dresik, majteczki bajeczke kolorowanke i tyle, musiałam shcować pare rzeczy zeby nie dostała szoku jak dla mnie to bardzo dużo.
ja w walentynki dałam R malutki torcik serduszko
a u mnie Emilka dostała 2 lalki od chrzestnej i babci (T)no i chomiczki były prezentem urodzinowej od drugiej babci i teraz je musi karmić i kupować jedzonko i smakołyki i zmienia im trociny z nudów ;-)
a u mnie Emilka dostała 2 lalki od chrzestnej i babci (T)no i chomiczki były prezentem urodzinowej od drugiej babci i teraz je musi karmić i kupować jedzonko i smakołyki i zmienia im trociny z nudów ;-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A Kubuś dostał rowerek,stoliczek z krzesełkami,lampkę do pokoju,ksiatkę super ciuszków,wóz policyjny i słodycze..a no i ciastoline,puzzle i książeczki.
wow dużo tego
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
wow dużo tego
No dużo,niektóre tez schowałam,a niektóre dostał wcześniej.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milenka na 2 latka dostala klocki lego duplo i aquadraw mate wraz z mazakami, pieczatkami pedzlem.
reklama