ja może coś upiekę jakiś torcik albo ciasteczka i zrobie miłą kolacjkę nie mam kasy na prezentKupujecie coś na Walentynki?,szukam oryginalnego pomysły dla A...
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
to tak jak my - kolacyjka we dwoje:-) kiedyś to jeszcze walentynki sobie dawalismy, ale to było przed ślubem
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Przez ten cały poród w lutym to się zastanawiam jak to wszystko będzie wyglądało, tzn. Walentynki, Victora urodziny... Nic nie planuje dopóki się nie rozsypię;-) Może na jakąś wspólną kolację wieczorem znajdziemy czas
Aach no i zapomniałabym o urodzinach swojej teściowej 21.02 Ale to już niech mój O się martwi, ja co roku wybieram prezenty dla niej, żeby zadowolona była
Aach no i zapomniałabym o urodzinach swojej teściowej 21.02 Ale to już niech mój O się martwi, ja co roku wybieram prezenty dla niej, żeby zadowolona była
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
My sobie nie robimy generalnie prezentów na Walentynki, czasem symbolicznie jakąś czekoladkę albo właśnie wspólną kolację.
to tak jak my - kolacyjka we dwoje:-) kiedyś to jeszcze walentynki sobie dawalismy, ale to było przed ślubem
No my też w sumie.Ale tym razem coś chce zrobić,coś małego ,ale oryginalnego.Myślałam nad poduszka z jakims zabawnym naszym zdjęciem...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Walentynki???Kurcze jeszcze nic nawet nie myslalam o tym.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kupiłam mężowi;-)
COWON D2 4GB czarny, gwarancja, kurier gratis! (554127602) - Aukcje internetowe Allegro
Może nie typowo na Walentynki, ale ogólnie za całokształt - należy mu się Marzył mu się już na urodziny, ale wtedy nie wiedzieliśmy jak będziemy stać finansowo i odłożyliśmy ten zakup na później. Pewnie się bardzo ucieszy
COWON D2 4GB czarny, gwarancja, kurier gratis! (554127602) - Aukcje internetowe Allegro
Może nie typowo na Walentynki, ale ogólnie za całokształt - należy mu się Marzył mu się już na urodziny, ale wtedy nie wiedzieliśmy jak będziemy stać finansowo i odłożyliśmy ten zakup na później. Pewnie się bardzo ucieszy
reklama