reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
My sobie nie robimy generalnie prezentów na Walentynki, czasem symbolicznie jakąś czekoladkę albo właśnie wspólną kolację.

Przez ten cały poród w lutym to się zastanawiam jak to wszystko będzie wyglądało, tzn. Walentynki, Victora urodziny... Nic nie planuje dopóki się nie rozsypię;-) Może na jakąś wspólną kolację wieczorem znajdziemy czas:rofl2:

Aach no i zapomniałabym o urodzinach swojej teściowej 21.02:-p Ale to już niech mój O się martwi, ja co roku wybieram prezenty dla niej, żeby zadowolona była:-p:rofl2:

My sobie nie robimy generalnie prezentów na Walentynki, czasem symbolicznie jakąś czekoladkę albo właśnie wspólną kolację.

to tak jak my - kolacyjka we dwoje:tak::-) kiedyś to jeszcze walentynki sobie dawalismy, ale to było przed ślubem:-p

No my też w sumie.Ale tym razem coś chce zrobić,coś małego ,ale oryginalnego.Myślałam nad poduszka z jakims zabawnym naszym zdjęciem...:happy:

Ja juz powoli myślę o Walentynkach;-):tak:.

Kupiłam dla mojej "dziewczynki";-) ten odkrywczy domek:tak: na urodziny.Nie wiem czy wytrzymam,zeby nie dac wczesniej:sorry2:.

Wolfia, Super:tak:

A ja swojemu nic nie kupiłam:-p

Za to ugotuję smaczną kolację z dobrym winem;-)

reklama
Do góry