reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

o matko dziewczyny możecie hurtownie otwierać. Szymek w sumie dużo zabawek nie dostanie bo po wigilii zrobiło nam się go żal że nie wiedziałczym ma się bawić. więć dostanie od chrzestnej zabawki a tak po małym autku od każdej pary więc powinno być ok 4 sztuk.

reklama
No piekne prezenty dzieci dostaly.....
Jula dostala lale, sweterek <duzo za duzy;)>, spodenki<lumpik czytaj od T.> zdjecie aniolkow w antyramie, slodycze, zesatw do obiadku, i od mojej rodzinki kase;)...
takze kupie jej cos ladnego na wiosne..:)))

Jenni wedlug waszych dzieci to malo dostala:sorry2: Klocki lego duplo ,bluzke i spodnie ktore ubierze za chyba 21 lata:sorry2: rozmiar 98/104 a obecnie nosi 86 i czasami male 92:sorry2: ,kretki, kolorowanki i to chyba wsioooooooo:sorry2:

a jak reakcja na Duplo???Szymek uwielbia ostatnio tylko taką palmę co można zbudować z 3 klocków :szok: rozwala i buduje.:-Dza to ja mogę budować całą resztę ale wprowadzanie zwierząt to już jego działka.:tak:

rany dziewczyny ale wysyp prezentowy :-D:-p:-) my po świetach stwierdziliśmy, że na urodzinki to poprosimy kaske, bo ma tyle zabawek ze nie wie za co sie najpierw zabrać, no i faktycznie wszyscy się spisali, dostał głównie kasę no i jakies tam drobiazgi typu klocki drewniane,resoraki, zwierzątka - figurki no i zestaw Noddiego od moich rodziców
za częśc kaski kupilismy mu do pokoiku: CMT-BX30R (CMTBX30R) : Kino Domowe i sprzęt Hi-Fi : Sony czekamy na dostawę, ma przyjśc dzisiaj:tak:

a za resztę to mu jakies ubranka na wiosne zakupię, może zamówie z next'a i brat przywiezie z UK.

rany dziewczyny ale wysyp prezentowy :-D:-p:-) my po świetach stwierdziliśmy, że na urodzinki to poprosimy kaske, bo ma tyle zabawek ze nie wie za co sie najpierw zabrać, no i faktycznie wszyscy się spisali, dostał głównie kasę no i jakies tam drobiazgi typu klocki drewniane,resoraki, zwierzątka - figurki no i zestaw Noddiego od moich rodziców
za częśc kaski kupilismy mu do pokoiku: CMT-BX30R (CMTBX30R) : Kino Domowe i sprzęt Hi-Fi : Sony czekamy na dostawę, ma przyjśc dzisiaj:tak:

a za resztę to mu jakies ubranka na wiosne zakupię, może zamówie z next'a i brat przywiezie z UK.
SUPER:tak:

reklama
u nas walentynki minęły bez emocji miedzy nami..bo były urodzinki Filipka..było duuuzo gosci i padałam na twarz...

za to Filip był szczęśliwy...i został zawalony prezentami - dostał wóz strażacki, nawet duzy, plastikowe kręgle, koszulę, auto z pilotem, kasę, za którą kupimy pościel do łóżeczka, od nas i dziadków traktor z przyczepą na pedały - taki duży, no i duży motor-kład na akumulator nie mam gdzie tego trzymać...buuuu..a on szlaje na tym wszystkim.

Do góry