reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

mysia dużo tego :rofl2: a ten motor-quad to jaki macie? i jak sie sprawdza? nie sa nasze dzieciaki za małe na to jeszcze? chcielismy kupic Hubkowi w tym roku na urodzinki za zebrana kaskę, ale zdecydowalismy wkoncu, ze moze za rok? a wg ciebie już bez problemu na tym jeździc mogą??

reklama
u nas walentynki minęły bez emocji miedzy nami..bo były urodzinki Filipka..było duuuzo gosci i padałam na twarz...

za to Filip był szczęśliwy...i został zawalony prezentami - dostał wóz strażacki, nawet duzy, plastikowe kręgle, koszulę, auto z pilotem, kasę, za którą kupimy pościel do łóżeczka, od nas i dziadków traktor z przyczepą na pedały - taki duży, no i duży motor-kład na akumulator nie mam gdzie tego trzymać...buuuu..a on szlaje na tym wszystkim.

Salon samochodowy mozecie otwierac;-);-)

Halo...!
Co na Chrzest dla 6 miesięcznego Bobasa?Ja już w sumie nie pamiętam co bym chciała dla Kuby jak miał pół roku...:confused:

Ja na wszelkie okazje daje pieniadze,kazdy moze sam zdecydowac co z nimi zrobic...:tak:

reklama
Bardzo fajny ten jeżdzik.:tak:

:tak::tak::tak: i dobrej firmy, więc praktycznie nie widac na nim śladu uzytkowania mimo, że Hubek uzytkuje juz go od ponad roku i to codziennie i nie powiem, żeby był jakoś szczególnie ostrożny:sorry2:;-):-D
na poczatku jeździł ( a raczej był wozony) z ta rama i podnóżkami i rączką, potem to zdemontowalismy jak nauczył się sam odpychac no i smiga nim po domu praktycznie do dziś, bo siedzisko jest dosyć wysoko:tak: mielismy inny tez ale tamten juz za mały

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry