reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

No fakt Dobranocny Ogród jest taką wyciszającą bajką,ale Antosio jest na etapie "kocyka" tak jak Igi Pigiel i oglądając go bierze kocyk i się przytula i lubi też jak jeździ Ninki-Nong.
Poza tym z MINI MINI lubi w zasadzie wszystkie bajki,ostatnio mu się Listonosz Pad spodobał,jak leci Pingu to się w głos śmieje,"świat małej księżniczki" go denerwuje,leciał też "Rupert miś"ale już nie ma:no:,ale furorę robią "Sezamkowy zakątek" i "Niedźwiedź w dużym niebieskim domu":-):tak::-D

reklama
Irtasiu,bajeczne te klocki:szok::sorry:.
Konrad lubi "Dobranocny ogród" i tam jest taki ludzik "Maka-paka"...Musze sie przyznac,ze kojarzy mi sie z amerykanskim przeklnieciem...:sorry:

Irtasia bombowe te klocki:tak: Vickowi by przypadły do gustu, bo jest tam dużo zwierzątek;-)

Konrad lubi "Dobranocny ogród" i tam jest taki ludzik "Maka-paka"...Musze sie przyznac,ze kojarzy mi sie z amerykanskim przeklnieciem...:sorry:

Nie tylko Tobie Tyciu;-) Jak byliśmy w Polsce to moi bracia cały czas pompy łapali z tej bajki i wołali "o mada fuck'a":-p:rofl2::-D

A Oliwki w ogóle klocki nie interesują :no: nie wiem czemu :-(

Kasiad ja bym się tym nie przejmowała, bo Oli i tak ma mnóstwo innych zainteresowań, chociażby puzzle;-) A może się okaże, że z czasem i klocki polubi:tak:

Konrad lubi bawic sie drewnianymi i plastkiowymi:tak:

Victor tak samo:-)

Mamy bardzo podobne;-) I też są u nas na topie:tak:

Irtasia klocki beda trafione bo jak widzę każde dziecko je lubi Szymek ma prawie identyczny zestaw i uwielbia obecnie krokodyla bo gryzie jego nos uwielbienie lwa i misia pandy juz mamy za soba no i uwielbia rozwalac palme i mi przynosi kwiatki do wachania\kazdy ma fajna zabawe wiec klocki praktycznie dla kazdego w kazdym wielku

reklama
Do góry