reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

U nas wszyscy zadowoleni z prezentów, my z Tomkiem dostaliśmy od dzieci ceramiczny komplet na talerzyku z solniczką, pieprzniczką, pojemnikiem z dozownikiem do oliwy i z zdrugim takim samym do octu. Komplecik bardzo gustowny :tak:
Oli dostała sprzęt do sprzątania, jako, że nie udało mi się go sprzedać na Allegro i jak narazie bawi się nim całkiem fajnie, odkurzacz jak do tej pory jest w jednym kawałku ;-):-D

reklama
Kuba dostał tyle prezentów,ze nie wie,czym sie bawic.a w pokoju wyglada jakby tornado przeszło,bo co chwilke cos wyciąga..:baffled:
Hitem okazała sie farma dla zwierząt,Arka Noego,samochód sterowany(ale schowałam i bawi sie tylko z tatusiem),organki....i szmaciana lala(która miała być dla siorki znajomych-jej córki,al jednak wylądował u Kuby:-D)
Telefon od nas strasznie sie Kubie podoba,ale jeszcze za trudny dla niego,narazie wciska wszystkie przyciski i ciągle coś tam gada.
Po za tym dostał jeszcze małą kierownicę,książeczki,motory(takie na napęd),puzzle...a i ciuszki i kaskę(kupimy stolik i krzesełka lub takie biureczko jak Madzix)

Oli dostała mało prezentów w sumie, od nas ten komplet do sprzątania (płaciłam za niego prawie stówę, a wczoraj widziałam go w Carrefourze po obniżce za 59,90 :dry:), od rodziców moich dostała książkę z dźwiękami, taką mięciutką poduszkę-przytulankę i całą torbę słodyczy, a od teściów też książkę z dźwiękami, na szczęście inną, pluszowego bałwanka z plecakiem pełnym słodyczy i 50 zł. Coś kupimy Oliwce, ale jeszcze nie wiem co.
Ja przed Gwiazdką powynosiłam do piwnicy większość zabawek Oliwki, zostawiłam jej tylko te zabawki, którymi się codziennie bawi. W miejscu pojemnika na zabawki stanęła choinka. A Oliwka jak odpocznie na jakiś czas od niektórych zabawek, to może zacznie się nimi bawić, bo narazie przewalały się z kąta w kąt, zupełnie nie używane.
A wczoraj jak odkurzałam, Oli poleciała po swój odkurzacz i odkurzała razem ze mną cały pokój, jak myłam podłogę mopem, to ona swoim też :-D także generalnie już nie żałuję, że dostała taki prezent. Jak narazie obchodzi się nim delikatnie, więc może nie rozwali się tak szybko jak się obawiałam.

Fajnie ze dzieci zadowolone z prezentow...:tak:

Julcia dostala wozek do lali,<od nas> lake od chrzestnej.....sanki, spodniczke, pieniazki i taka tablice po ktorej sie rysuje i za chwilke mozna to zmazac.....i do tego kupe slodyczy.....ktore my wcinamy:-p Jula tyle nie jada....hihihi

Widzę, że zestaw do sprzątania to hit na BB, Małgosia też dostała taki od dziadków;-) Oprócz tego maskotki-przytulanki, książeczki do poczytania, puzzle, ciuszki i słodycze. Ja dostałam tradycyjnie od męża perfumy i kolczyki. Natomiast mój mąż został zaskoczony przez całą rodzinę, bo zgadaliśmy się i każdy z nas kupił mu wyposażenie do aparatu, który kupił sobie niedawno. Ja - obiektyw, rodzice statyw, brat torbę na aparat, siostra kupiła pilota. Chyba pierwszy raz wszyscy trafili z prezentami.:-)

Jenni dostala autko dla laki ,organki, drewniana ksiazeczke z puzzlami i komplet 5-cio czesciowy spodnie 3/4 koszulke na to tunika bolerko i opaska (bardzo mi sie podoba ale troszeczke jest za duzy )

Szymek też ma problem z wyborem za co chwycić.no ale u nas pojawila sie jedna wpadka.\Gadający odkurzacztotalny brak zainteresowania jak zobaczył że on nic nie zbiera tzn. nie odkurza rzucił go w kąt powiedział be i poszedł po swoją szczotkę do odkurzacza.\więc pyłek stoi i czeka na zbawienie wszyscy sie smieja że Szymek nie lubi niemieckiego bo to z niemiec od chrzestnego.a reszta to owszem oczywiscie wygrywaja wszystkie formy zwierząt.teraz już szykujemy listę na urodziny

u nas mieszkanie wygląda jak sklep z zabawkami :-)
dobrze, że na początku grudnia wywiozłam dwa wory mniej używanych bo bym utonęła pod stertą miśków lalek tudzież innych stworzeń hehe

Patrycja dostała od nas kucyka Różyczkę
product.jpg

i wielki wór plastikowego jedzenia(130 sztuk) do zabawy w sklep i kuchnię (ale ten sprzęt stoi na szczęście u mojej babci)

od mojej cioci i kuzynów żółwia FP
239683c411f0f6991377a9a45516f1c7.jpg

od chrzestnej książeczki, słodycze i laleczkę Evi
353d1f842f72c5415d30a07dbdc29768.jpg

od teściowej ubranka
a od chrzestnego Kubusia Puchatka
fad1d698ea443ed366976a875da9f75c.jpg

A Izabelka od nas dostała domek balon ponyville
my-little-pony-my-little-pony-domek-balon-z-mata-p41382.jpg

i ręcznik z Arielką

od mojej cioci i kuzynów puzzle z Kubusiem Puchatkiem i lego
2_467f65c12ab3.jpg

od szwagierek piękną książkę Disneya o księżniczkach, słodycze i wymarzoną śpiewającą Arielkę
thumb.600x600.66fdcee90638b812.jpg

od teściowej też ubranka

a od mojego kuzyna domek dla miniaturowych laleczek podobny do tego
508788309

istny szał :szok:

reklama
Do góry