reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Irtasia, super się prezentuje takie morskie akwarium :tak: Pokaż fotki :tak:
Jutro zrobie i pokaze niema nic tam az tak bardzo ciekawego bo niestety drogie sa te pierdoly ale powoli sie bedzie zapelniac :tak: Mam drzwko co sie otwiera i zamyka kamienie na ktorych zaczynaja rosnac kwiatki z zyjatek to mam takie barachlo hihihi z 5-cioma odnozami , kraba z muszla na plecach , 2 Nemo i jedna niebiesko-zolta rybke bo jedna padla(miala za malo tlenu)

A co do pakowania prezentow to ja jeszcze niedoszlam :no:

Irtasia mi tez sie marzy akwarium,ale na naszym metrażu:-Djakoś nie mogę znależć miejsca na takowe.:tak:

Mam pierwszy prezent dla męża,przewodnik(album) po Skandynawi,super zdjęcia.:tak:

Oj, widzę, że zatrzęsienie prezentów. Kasiad, Mai też kupiłąm odkurzacz:-D, ale wcale sie nie zmartwie jak się popsuje, bo MAdzi z pewnością nie spodoba sie ten ciagły warkot.;-) Poza tym Maja dostanie konia na biegunach(w Realu tydzień temu była promocja 50% rabatu i kupiliśmy prezenty na cały rok dla Mai), puzzle, ciuchcię z myszką Micki, i cos od Madzi.
Madzia ma kupioną torbę do szkoły, świeczkę w kształcie bombki choinkowej -moim zdaniem śliczna-słodycze i kaskę.
Babcia telefon komórkowy i całą górę rajtek, których jej zawsze brakuje.
Dziadek nowy aparat do mierzenia ciśnienia,niech wie, że o niego dbamy.
A my sobie sprezentowaliśmy laptopa.
Będziemy sobie spłącać te prezenty chyba przez 2 lata.:-D

Ja i moj K kupilismy sobie juz prezent tydzien temu akwarium morskie :tak:
oj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.
nawet chcialam takie kupic ostatnio i to wcale nie jakies wielielkie ale facet wyliczyl mi na dzien dobry z 5 roybami 3000,00 minimum.

taaa akwa słonowodne było moim marzeniem zanim poznałam koszty i to nie tylko zakupu ale przede wszystkim utrzymania i ilości pracy przy nim non stop, mamy zwykłe - 270 litrów i i tak wiecznie coś trzeba robić, na szczęście to obowiązek męża - jedyny zresztą jaki ma w domu :nerd:

a co do prezentów to aż się boję ile moje córy dostaną bo tak: od nas i moich rodziców to raz, od mojej chrzestnej dwa, od szwagierki jednej i drugiej (bo na trzecią nie liczę :dry:) od teściów i od mojego kuzyna, który jest chrzestnym Patrycji...
trochę się tego uzbiera :baffled:

reklama
oj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.
nawet chcialam takie kupic ostatnio i to wcale nie jakies wielielkie ale facet wyliczyl mi na dzien dobry z 5 roybami 3000,00 minimum.
Ja mam malutkie narazie 60 litrowe:tak: a wyszlo nas to narazie 350 euro wode dostalismy gratis a co do roboty przy nim to trzeba tylko sprawdzac codziennie czy sol sie utrzymuje i dac im papu:tak:No i zarowke trzeba wymienic zeby lepszy efekt byl czyli niebieska bo teraz niby jest ale nietaka jaka bym chciala:rofl2:

Do góry