agusia9915
Matka wariatka
jak ja bede miecRowniez jestem ciekawa jak takie cos wychodzimozna prosic o fotke ??
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak ja bede miecRowniez jestem ciekawa jak takie cos wychodzimozna prosic o fotke ??
![]()
od 20 pakuję prezentyale co chwilę robię sobie przerwę
i co chwilę ktoś mi coś donosi do zapakowania
także marne szanse, że się dzisiaj wyrobię ;-)
Jutro zrobie i pokaze niema nic tam az tak bardzo ciekawego bo niestety drogie sa te pierdoly ale powoli sie bedzie zapelniacIrtasia, super się prezentuje takie morskie akwariumPokaż fotki
![]()
oj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.Ja i moj K kupilismy sobie juz prezent tydzien temu akwarium morskie![]()
Ja mam malutkie narazie 60 litroweoj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.
nawet chcialam takie kupic ostatnio i to wcale nie jakies wielielkie ale facet wyliczyl mi na dzien dobry z 5 roybami 3000,00 minimum.