agusia9915
Matka wariatka
jak ja bede miecRowniez jestem ciekawa jak takie cos wychodzi mozna prosic o fotke ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak ja bede miecRowniez jestem ciekawa jak takie cos wychodzi mozna prosic o fotke ??
od 20 pakuję prezenty ale co chwilę robię sobie przerwę i co chwilę ktoś mi coś donosi do zapakowania także marne szanse, że się dzisiaj wyrobię ;-)
Jutro zrobie i pokaze niema nic tam az tak bardzo ciekawego bo niestety drogie sa te pierdoly ale powoli sie bedzie zapelniac Mam drzwko co sie otwiera i zamyka kamienie na ktorych zaczynaja rosnac kwiatki z zyjatek to mam takie barachlo hihihi z 5-cioma odnozami , kraba z muszla na plecach , 2 Nemo i jedna niebiesko-zolta rybke bo jedna padla(miala za malo tlenu)Irtasia, super się prezentuje takie morskie akwarium Pokaż fotki
oj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.Ja i moj K kupilismy sobie juz prezent tydzien temu akwarium morskie
Ja mam malutkie narazie 60 litrowe a wyszlo nas to narazie 350 euro wode dostalismy gratis a co do roboty przy nim to trzeba tylko sprawdzac codziennie czy sol sie utrzymuje i dac im papuNo i zarowke trzeba wymienic zeby lepszy efekt byl czyli niebieska bo teraz niby jest ale nietaka jaka bym chcialaoj to moje marzenie mieć akwarium wlasnie MORSKIE te kolory koralowce blekitna woda.
nawet chcialam takie kupic ostatnio i to wcale nie jakies wielielkie ale facet wyliczyl mi na dzien dobry z 5 roybami 3000,00 minimum.