reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Ja dzis byłam na zakupach.W Gemo wyprzedaz -70%:-):tak:.Kombiak to za malo jak dla mnie;-)
.
Kasiu,szkoda,ze to taka lipa:crazy:.

No jestem naprawdę zła, coś ostatnio robię za dużo lichych zakupów na Allegro.
Kamerę na szczęście sprzedałam, a ten zestaw do sprzątania w sumie też wystawiłam. Ale czy uda mi się sprzedać :confused: Pewnie nie, ale przynajmniej nie będę sobie pluła w gębę, że nie spróbowałam :dry: Jak mi się uda to albo kupię to co mi się wcześniej podobało (kuchnia +sklep) albo coś znajdziemy w sklepach w Bydgoszczy. A jak się nie uda, to Oli dostanie zabawkę na chwilę - trudno.

Tycia, super, że Tobie się ten tańczący Teletubiś jednak podoba. Jednak nie zawsze każdemu odpowiada to samo. I pochwal się co kupiłaś w Gemo? Ja nie znam nawet tego sklepu.

Kasiad no niestety tak sie zdarza,ze jak ktoś często kupuje na allegro ,to istnieje ryzyko,że trafi sie bubel.A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.Ale dobrze,że udało ci sie wystawić na sprzedaż,to co kupiłaś.Pewnie sie sprzeda.:tak:

Dla rodziców coś na rocznice ślubu szukam.Małe,ale oryginalne....

Kasiad no niestety tak sie zdarza,ze jak ktoś często kupuje na allegro ,to istnieje ryzyko,że trafi sie bubel.A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.Ale dobrze,że udało ci sie wystawić na sprzedaż,to co kupiłaś.Pewnie sie sprzeda.:tak:

Dla rodziców coś na rocznice ślubu szukam.Małe,ale oryginalne....
koszulki ze zdjęciem ze ślubu i fajny podpis typu
jakby to było wczoraj
taka miłośc się nie zdarza
zakochana para (imiona rodziców)

I pochwal się co kupiłaś w Gemo? Ja nie znam nawet tego sklepu.

Ja też nie znam i aż sprawdziłam z ciekawości;-)
Gemo - Wikipedia, wolna encyklopedia

A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.

To prawda:tak: Zgadzam się z Tobą rozalka:tak: Coraz więcej kombinatorstwa:dry:

Dziewczyny pomysł z medalami i koszulkami super:tak::rofl2:

reklama
Do góry