reklama
agusia9915
Matka wariatka
:-)juz dojszły a 5 minut wczesniej miałam napisac opr...2 prezenty musza dojsc
No jestem naprawdę zła, coś ostatnio robię za dużo lichych zakupów na Allegro.
Kamerę na szczęście sprzedałam, a ten zestaw do sprzątania w sumie też wystawiłam. Ale czy uda mi się sprzedać Pewnie nie, ale przynajmniej nie będę sobie pluła w gębę, że nie spróbowałam Jak mi się uda to albo kupię to co mi się wcześniej podobało (kuchnia +sklep) albo coś znajdziemy w sklepach w Bydgoszczy. A jak się nie uda, to Oli dostanie zabawkę na chwilę - trudno.
Tycia, super, że Tobie się ten tańczący Teletubiś jednak podoba. Jednak nie zawsze każdemu odpowiada to samo. I pochwal się co kupiłaś w Gemo? Ja nie znam nawet tego sklepu.
Kamerę na szczęście sprzedałam, a ten zestaw do sprzątania w sumie też wystawiłam. Ale czy uda mi się sprzedać Pewnie nie, ale przynajmniej nie będę sobie pluła w gębę, że nie spróbowałam Jak mi się uda to albo kupię to co mi się wcześniej podobało (kuchnia +sklep) albo coś znajdziemy w sklepach w Bydgoszczy. A jak się nie uda, to Oli dostanie zabawkę na chwilę - trudno.
Tycia, super, że Tobie się ten tańczący Teletubiś jednak podoba. Jednak nie zawsze każdemu odpowiada to samo. I pochwal się co kupiłaś w Gemo? Ja nie znam nawet tego sklepu.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kasiad no niestety tak sie zdarza,ze jak ktoś często kupuje na allegro ,to istnieje ryzyko,że trafi sie bubel.A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.Ale dobrze,że udało ci sie wystawić na sprzedaż,to co kupiłaś.Pewnie sie sprzeda.
Dla rodziców coś na rocznice ślubu szukam.Małe,ale oryginalne....
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale jaja wczoraj je kupilam juz na dzien babci i dziadka wiec dwa komplety w słupsku bylam po bluze dla szymcia z myszka miky w h&M i na malym stoisku mieli te medale po 30 zl i kupilamwidziałam ostatnio w sklepi fajne medale typu "Super dziadek"
Medal Debeściak super prezent HIT na mikołajki (504782922) - Aukcje internetowe Allegro
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
koszulki ze zdjęciem ze ślubu i fajny podpis typuKasiad no niestety tak sie zdarza,ze jak ktoś często kupuje na allegro ,to istnieje ryzyko,że trafi sie bubel.A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.Ale dobrze,że udało ci sie wystawić na sprzedaż,to co kupiłaś.Pewnie sie sprzeda.
jakby to było wczoraj
taka miłośc się nie zdarza
zakochana para (imiona rodziców)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
I pochwal się co kupiłaś w Gemo? Ja nie znam nawet tego sklepu.
Ja też nie znam i aż sprawdziłam z ciekawości;-)
Gemo - Wikipedia, wolna encyklopedia
A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.
To prawda Zgadzam się z Tobą rozalka Coraz więcej kombinatorstwa
Dziewczyny pomysł z medalami i koszulkami super
agusia9915
Matka wariatka
hiphip zadzwonili ,ze obraz na 30 rocznice gotowy do odbioru :-)
ciekawe jak wyszła ta reprodukcja zdjecia
reklama
KiniaG
Zaangażowana w BB
Rowniez jestem ciekawa jak takie cos wychodzi mozna prosic o fotke ??