reklama
Decyzja z prezentem dla Oliwki podjęta, zakup poczyniony:
MEGA Zestaw do Sprzatania Odkurzacz + Gratis od SS (501849115) - Aukcje internetowe Allegro
Przemyśleliśmy sprawę i na biurko z tablicą niestety nie ma w domu miejsca, dopóki stoi krzesełko do karmienia - pisałam już na wątku o zakupach.
A dla Damiana kupiłam taką bluzę:
MEGA Zestaw do Sprzatania Odkurzacz + Gratis od SS (501849115) - Aukcje internetowe Allegro
Przemyśleliśmy sprawę i na biurko z tablicą niestety nie ma w domu miejsca, dopóki stoi krzesełko do karmienia - pisałam już na wątku o zakupach.
A dla Damiana kupiłam taką bluzę:
Załączniki
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Milenka dostała na Mikołaja 2 odkurzacze Tzn jeden dostała od babci, która kupiła go w tym samym czasie co ja kupiłam swój, który miałam zamiar dać Milence pod choinkę. No ale skoro dostała na Mikołaja jeden, to dałam jej też ten drugi, niestety oba okazały się porażką, zbierają z ledwością styropianowe kulki tylko z wykładzieny, na panelach kulki za bardzo się elektryzują i odkurzacz już im nei daje rady. Jeden z nich jest identyczny jak ten z twojej aukcji Kasiad
agusia9915
Matka wariatka
kocham ten tekstNo właśnie wczoraj przyszła paczka z prezentem dla Oliwki Niestety to jedno wielkie gów.no, nie wiem czy wytrzyma do końca świąt Porządny jest tylko wózek z tego wszystkiego.
A NIE MOWIŁAM
No mówiłaś Agusia, mówiłaś Ale też mówiłaś, że Sarci brat pomógł, więc sobie pomyślałam, że co innego silny chłopak, a co innego nasze dwulatki Ale to jest takie dziadostwo, że każde dziecko chyba to będzie w stanie migiem rozbroić.
Jestem zła, że nie kupiłam kuchni ze sklepem, bo bardziej mi się podobała, ale mój małżonek mnie namówił na ten zestaw do sprzątania, bo Oli wiecznie mi podbiera.
Teraz to już za późno na wszelkie wymiany, nie zdążę sprzedać tego i kupić czegoś w zamian, trudno. Jak zepsuje, to kupię jej lepszy odkurzacz i inne akcesoria, bo wózek powinien wytrzymać dłużej
Jestem zła, że nie kupiłam kuchni ze sklepem, bo bardziej mi się podobała, ale mój małżonek mnie namówił na ten zestaw do sprzątania, bo Oli wiecznie mi podbiera.
Teraz to już za późno na wszelkie wymiany, nie zdążę sprzedać tego i kupić czegoś w zamian, trudno. Jak zepsuje, to kupię jej lepszy odkurzacz i inne akcesoria, bo wózek powinien wytrzymać dłużej
agusia9915
Matka wariatka
mi braknie jeszcze 2 prezentów meskich...2 prezenty musza dojsc , jeden odebrac a reszta w worku
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no ja już wszystko mam gotowe ale jest małe ale coś śmiesznego dla jednego dziadka potrzeba
ale wymyslilam ze kazdemu dziadkowi kupimy mega zestaw petard bo razem z babciami zostaja z szymciem na sylwka i do tego zatyczki do uszu
ale moze lepiej cos innego??????????????/tylk oco???????????????//
ale wymyslilam ze kazdemu dziadkowi kupimy mega zestaw petard bo razem z babciami zostaja z szymciem na sylwka i do tego zatyczki do uszu
ale moze lepiej cos innego??????????????/tylk oco???????????????//