luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny:-)
Poczytałam co u was ale padam na pyszczek więc nie stać mnie na żadną aktywność ponad to
moja Zuzka wczoraj w nocy dostała gorączki i właściwie do rana płakała :-(byliśmy dzisiaj u lekarza ale to prawdopodobnie tylko jakiś wirus trzymajcie kciuki żeby jutro było lepiej pozdrawiam
Ja na pierwszy zasiłek z ZUS-u czekałam bardzo długo teraz już dostaję regularnieWitam w - kolejny raz - nie letni i nie wakacyjny poranek ;-)
Ja mam w ogóle do dupy za przeproszeniem humor, a wszystko przez...ZUS
Chciałabym kupić coś dla maluszka, dla siebie, czy nawet do domu ale nie - nie mogę. Dlaczego ? Bo te dziady mi nie płacą...tzn. zapłacą(za zwolnienie), ale mają czas do połowy sierpnia. A ja dalej czekam na pieniądze od 12 czerwca do 13 sierpnia. Ciekawe co bym miała zrobić, jeśli dajmy na to byłabym samotną matką? Tynk ze ścian jeść ? Przez tą sytuację codziennie jestem nerwowa i się ze wszystkimi kłócę tylko. Planowałam się zapisać na usg 3D ale nie wiem czy mogę, bo przecież nie wiem czy będę miała z czego zapłacić...Ehhhh. A potem mi jeden z drugim na diecie poselskiej powie, że nie rozumie czemu młodzi ludzie wyjeżdżają do pracy za granicę...
Poczytałam co u was ale padam na pyszczek więc nie stać mnie na żadną aktywność ponad to
moja Zuzka wczoraj w nocy dostała gorączki i właściwie do rana płakała :-(byliśmy dzisiaj u lekarza ale to prawdopodobnie tylko jakiś wirus trzymajcie kciuki żeby jutro było lepiej pozdrawiam