reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

JARZEBINKA:-)
Pokoj synka jest bombowy:tak:
PINKA:-)
Kiecki sa naprawde sexi.Ciekawe dla kogo je Twoj maz kupil dla siebie czy dla Ciebie hihihi
ANTYLOPKA:-)
Wiem co to za wiezowiec.I wiem gdzie jest Grottgera.
Pozdrawiam

reklama
dziękuję .......... :tak:

Pinka, całkiem gustowny ten Twoj Mikołaj :tak::-D;-)

a to Rzeźby lodowe na Poznanskim Rynku, ale jak ktos nie zdążył dzisiaj obejrzeć, to jutro pewnie będzie juz za późno bo topnieja w oczach ........ niektórych juz nie było można rozpoznać, bo kilku części im brakowało:

rynek 1.jpg rynek2.jpg rynek3.jpg rynek4.jpg rynek5.jpg

Wrzuta.pl - P1120284 Emilka układa puzzle

JArzebinka a to szkoda chciałam jechać jutro ale chyba nie mam sensu jak mówisz że topnieją :baffled:

trudno mi powiedzieć, jak będą wyglądały dzisiaj, ale jest za ciepło, kilka już było tak rozjechanych,że nie można było poznać co to jest:no: ....... ale pojechać chyba warto jest sporo straganów światecznych, wieżyczka, gdzie dzieci mogą wejść i za sznurek pociągnąć i zadzwonić prawdziwym dzwonem( nie dużym, ale frajda jest) duża szopka : "Poznań Betlejemski" czy jakoś tak ....... a jak przejdziesz sie na Plac Kolegiacki ( koło rynku), koło urzędu miasta, stoja tam dwa koziołki w świątecznym ubranku, też fajnie to wygląda, warto zobaczyć........:tak::tak::tak:

jarzebinka - świetne te lodowe rzeźby. Nie wiedziałam, że ma byc coś takiego na Starym. Chcielismy pojeciać w niedzielę, ale w końcu mąz poszedł na mecz (Niech zwycięża LECH), ja na jazdy i o 17 juz nam sie nie chciało na stary pojechać. betlejem będzie do 21 grudnia, więc jeszcze jest czas, aby zobaczyć.

reklama
a to moja mała małpka ;-)
Gosiu:-)
Coreczka naprawde sliczna a pierniczki to pewnie beda przepyszne:tak::tak::tak:
A reaz słuchaj zjechalam sobie na sam dol wszystkich tematow dostepnych na forum a tu masz;-)wyczytalam ze masz dzisiaj urodzinki:-)
A wiec zdrowka ,szczescia,pomyslnosci,spelnienia marzen i wogole wszystkiego naj,naj;-);-);-)

Do góry