reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
JARZEBINKA:-) A wiec nie jest tak zle jak sobie to wyobrazalam bedac w ciazy:-)Chociaz czasami mam juz dosyc bo niestety ale potrafia zalesc za skore i to bardzo:tak:
JARZEBINKA-Kacperek jest słodziutki i chyba tez jest drobiazdzkiem:-)
PINKA 25-coreczka sliczniutka
PS miedzy moim synkiem a dziewczynkami jest 3,5 roku roznicy wiec to nie juz tak malo:-D
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek;-)

dowikla cudną masz gromadkę :tak::tak::-) juz sobie wyobrażam ile pociechy w domu i ile pracy....:-)

a tu mój ukochany Hubek:
10wliy1.jpg

2vtpj0m.jpg

dowikla - urocze dzieciaczki, szczególnie ta uszata dwójka różowych Misiaczków:tak:
rosmerta - jaki kochany! jak sobie paluszkiem dotyka figurek, żeby nie popsuć:zawstydzona/y: no slodziak na maxa

wrzucę kilka aktualniejszych fotek, choc jeszcze nie zimowe.
Spacer w parku sołackim, październik.

Załączniki

• wrzesień-pażdziernik 007.jpg
    wrzesień-pażdziernik 007.jpg
    203,1 KB · Wyświetleń: 31
  • wrzesień-pażdziernik 035.jpg
    wrzesień-pażdziernik 035.jpg
    202,8 KB · Wyświetleń: 32
JARZEBINKA:-)
A wiec jak sie urodzily to chcial robic przy nich wszystko.Dawał im mleczko,pomagal w kapieli ,chetnie trzymal je na raczkach -przy mojej asekuracji oczywiscie:-)Teraz jest juz troche inaczej bo dziewczynki strasznie broja i nie pozwala im swoich zabawek.Chociaz zdarza sie ze w czyms pomoze np załozo im fartuszki przed obiadkiem czy przyniesie ktoras jak ucieka z pokoju:-)A jak zacznie z nimi wariowac i je gonic to wszyscy piszcza i krzycza z radosci;-)
A jesli chodzi o zazdrosc to raczej jej nie ma.Od kiedy one byly malutkie to tyle czasu ile moglam poswiecalam jemu i tak jest do dzisiaj,a poza tym on duzo rozumial od poczatku i nidgy nie bylo widac po nim zeby byl zazdrosny:-)
Bardziej one sa zazdrosne jedna o druga:-D
ROSMENTA-Hubcio jest przesłodki.A wesoło to w domu mam od rana do wieczora:-D

ANTYLOPKA:-)Coreczke masz urocza:-D
Wiesz co Ci powiem-ja tez chodze czasami na spacery do Parku Solackiego ale ostatnio to mi sie nie chce bo za zimno.Ale latem i wczesna jesienia to bywalam tam praktycznie w kazdy weekend:tak:
Pozdrawiam

ANTYLOPKA:-)Coreczke masz urocza:-D
Wiesz co Ci powiem-ja tez chodze czasami na spacery do Parku Solackiego ale ostatnio to mi sie nie chce bo za zimno.Ale latem i wczesna jesienia to bywalam tam praktycznie w kazdy weekend:tak:
Pozdrawiam
:tak:zgadza się Antylopka - sliczna córunia:-)
my jeździlismy do parku wilsona karmic kaczki:tak::-) no i do tego wyprawa tramwajem a nie samochodem - w ramach atrakcji;-):-):rofl2:

reklama
Do góry