reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

dowikla - dziewczyny sobie świetnie radzą, mama pewnie ze sprzataniem tez, bo przy takiej gromadce szybko się nabiera wprawy:tak:
pinka - hmm, wypad nad ocean...:zawstydzona/y: my to jedynie do parku możemy zrobic wypad, nad stawem postać...:happy:
ilonka - super zdjęie!:tak:zjadłambym takiego szkraba, jakbym tylko mogła:happy2:

reklama
1) JA;-))))))))))))))))))))
2) TYł- słabo wyszedł ale mam nadzieje ze cos widac;-)
3)tak stroja okna u nas dodam ze to wszystko sie swieci tylko w momecie robienia zdjecia dziadek mial wylączone (o czywiscie nie wszyscy)

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    154,9 KB · Wyświetleń: 28
  • tyl.jpg
    tyl.jpg
    177,7 KB · Wyświetleń: 25
  • okno.jpg
    okno.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 27
PINKA:-)
Fryzurka superowa:tak:
Okna sasiadow to rzeczywiscie przesadnie wystrojone-jak dla mnie to bardziej przypominaja wystawe sklepowa hihihi

ILONKA:-)
Filipek przeuroczy:tak:

ANTYLOPKA:-)
Jesli chodzi o moje sprzatanie to rzeczywiscie nabralam juz niezlej wprawy:-D

Pinka, fryzurka super, baardzo odważna, ale super .... :tak: a okno ......... przesada :tak:

a to moja gwiazdeczka na przedszkolnych występach gwiazdkowych :

reklama
Do góry