reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

dowikla śliczna ta twoja trójeczka ale masz pewnie pracy przy nich :tak: a skąd dokładnie jesteś :confused:

GOSIU :-)Twoja corunia to jest przsliczna,a tymi oczkami to bedzie pewnie czarowac jak nic:tak:
To fakt roboty przy mojej trojcy mam duzo,ale i tak znajduje cza na jakies moje przyjemnosci wiec spoko daje rade;-)
Ja jestem z jezyc-mieszkam przy samym placu Asnyka no i mam 3 minutki do rynku jezyckiego.

reklama
Dzieki za miłe słowa, córunia podobno wykapany tatuś:-(
Do parku Wilsona to chodzę praktycznie codziennie (jak pogoda pozwala) bo mieszkamy ulicę obok, a na sołacz to wspólnie z mężem się wybieramy od czasu do czasu.:-D
dowikla - a ja pracuje na dąbrowskiego i tez codziennie na jeżyckim zakupy robię wdrodze do domu:tak:

dowikla - a ja pracuje na dąbrowskiego i tez codziennie na jeżyckim zakupy robię wdrodze do domu:tak:[/quote]
ANTYLOPKA-a w ktorym miejscu na Dabrowskiego?Ja na Dabrowskiego jestem prawie co dzien.Mieszkam na SŁowackiego i robie zakupy na w rosmannie i takich tam.Pewnie juz sie kiedys widzialysmy:tak:
A na jakiej ulicy mieszkasz?Ja mam troche znajomych z okolic Parku Wilsona

Pracuję w wieżowcu, tym starym żółto-szarytm (od brudu:-().
Mieszkam na Grottgera, to na wysokości Palmiarni.
Pewnie się widziałyśmy nie raz, ja często chodze do domu pieszo, bo autobus 64 to koszmar gariatryczny:wściekła/y::no:

Antylopka, koło ciebie na Klonowica prowadzałam Kacpra przez 1,5 roku do żlobka, teraz Natalka Iwonki tam chodzi :tak:

Dowikla, a na targ jeżycki też zajeżdzam często w piatek, jak mam luzy w pracy ( czyt. jeżdzę w godzinach pracy, wczoraj tez byłam) :tak:

a teraz się chwalę : pokoik Kacperka:

tak to zgrubsza wygląda .....

no to teraz ja wam sie kieckami pochwale tylko na tej fioletowej mała mi makra reką dotkneła i jest plama:crazy::crazy::crazy::crazy:

Załączniki

• suk1.jpg
    suk1.jpg
    154,1 KB · Wyświetleń: 34
  • sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    189,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry