reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

dowikla śliczna ta twoja trójeczka ale masz pewnie pracy przy nich :tak: a skąd dokładnie jesteś :confused:

GOSIU :-)Twoja corunia to jest przsliczna,a tymi oczkami to bedzie pewnie czarowac jak nic:tak:
To fakt roboty przy mojej trojcy mam duzo,ale i tak znajduje cza na jakies moje przyjemnosci wiec spoko daje rade;-)
Ja jestem z jezyc-mieszkam przy samym placu Asnyka no i mam 3 minutki do rynku jezyckiego.

reklama
Dzieki za miłe słowa, córunia podobno wykapany tatuś:-(
Do parku Wilsona to chodzę praktycznie codziennie (jak pogoda pozwala) bo mieszkamy ulicę obok, a na sołacz to wspólnie z mężem się wybieramy od czasu do czasu.:-D
dowikla - a ja pracuje na dąbrowskiego i tez codziennie na jeżyckim zakupy robię wdrodze do domu:tak:

dowikla - a ja pracuje na dąbrowskiego i tez codziennie na jeżyckim zakupy robię wdrodze do domu:tak:[/quote]
ANTYLOPKA-a w ktorym miejscu na Dabrowskiego?Ja na Dabrowskiego jestem prawie co dzien.Mieszkam na SŁowackiego i robie zakupy na w rosmannie i takich tam.Pewnie juz sie kiedys widzialysmy:tak:
A na jakiej ulicy mieszkasz?Ja mam troche znajomych z okolic Parku Wilsona

Pracuję w wieżowcu, tym starym żółto-szarytm (od brudu:-().
Mieszkam na Grottgera, to na wysokości Palmiarni.
Pewnie się widziałyśmy nie raz, ja często chodze do domu pieszo, bo autobus 64 to koszmar gariatryczny:wściekła/y::no:

Antylopka, koło ciebie na Klonowica prowadzałam Kacpra przez 1,5 roku do żlobka, teraz Natalka Iwonki tam chodzi :tak:

Dowikla, a na targ jeżycki też zajeżdzam często w piatek, jak mam luzy w pracy ( czyt. jeżdzę w godzinach pracy, wczoraj tez byłam) :tak:

a teraz się chwalę : pokoik Kacperka:

tak to zgrubsza wygląda .....

no to teraz ja wam sie kieckami pochwale tylko na tej fioletowej mała mi makra reką dotkneła i jest plama:crazy::crazy::crazy::crazy:

Załączniki

• suk1.jpg
    suk1.jpg
    154,1 KB · Wyświetleń: 31
  • sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    189,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry