reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
jarzębinka bardzo ładne mieszkanko, widzę, ze łazieneczka luksik, płyteczki, panel prysznicowy, czego więcej chciec :-) no wlasnie pokaz resztę domku, jak dla mnie BOMBA no i na Kolejorza masz niedaleko :-D

dziękuję, dziękuję nam też się podoba najważniejsze,że na dzien dobry nie trzeba wielkiego remontu tylko odmalujemy na wiosnę, przed zakupem już docelowych mebli i będzie OK :tak::-D:tak: a pokoje nic nadzwyczajnego - sypialnia ok. 12 m, w prostokącie 3x4, dmuchany materac do spania i fuuuuuuuuuul kartonów , a duży pokój ok. 16 m, wyjście na balkon, balkon na długość dużego i sypialni ..........

PS. a kuchnia jest na 18 stronce ......

JARZEBINKA- mieszkanie powaliło mnie na kolana jest poprostu cuuuuuuuuuuuuuudne super tez bym takie chciała:tak: naprawde przepiekne

Wstyd sie przyznac ale Zazdroszcze ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wstyd sie przyznac ale Zazdroszcze ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przyjdzie i czas na Was i też sobie coś kupicie własnego :tak::-D:tak:nam to wszystko się udało po 6 latach małżeństwa, a tak wiecznie na wynajetym :szok: więc głowa do góry .... każdy znajdzie swoje miejsce na ziemi i będzie miał swój kawałek podłogi ..... :tak:

Pinka taki ;-) dałam za niego 50zł wiec jak za tą cene to jest jak dla mnie fajny:sorry2: bo inne najtańsze były po 150zł :baffled: a mnie na taki nie stać :-(

Gosiu śliczna ta Twoja córunia, ma taka orientalną urodę, brązowe oczka, śniada cera...ładniutka, od "zięciów" to Ty się nie odgonisz moja droga :-)
To i ja wrzucę Wam Kubika ;-)

reklama
dowikla, trójca wspaniała, ale chyba przy trójce prawie równolatków to chyba jest fuuuuuuuul roboty :tak::-):laugh2:

Nata, twój chłopiec to tez przystojniaczek :tak::-):tak:

Do góry