reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
jarzębinka bardzo ładne mieszkanko, widzę, ze łazieneczka luksik, płyteczki, panel prysznicowy, czego więcej chciec :-) no wlasnie pokaz resztę domku, jak dla mnie BOMBA no i na Kolejorza masz niedaleko :-D

dziękuję, dziękuję nam też się podoba najważniejsze,że na dzien dobry nie trzeba wielkiego remontu tylko odmalujemy na wiosnę, przed zakupem już docelowych mebli i będzie OK :tak::-D:tak: a pokoje nic nadzwyczajnego - sypialnia ok. 12 m, w prostokącie 3x4, dmuchany materac do spania i fuuuuuuuuuul kartonów , a duży pokój ok. 16 m, wyjście na balkon, balkon na długość dużego i sypialni ..........

PS. a kuchnia jest na 18 stronce ......

JARZEBINKA- mieszkanie powaliło mnie na kolana jest poprostu cuuuuuuuuuuuuuudne super tez bym takie chciała:tak: naprawde przepiekne

Wstyd sie przyznac ale Zazdroszcze ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wstyd sie przyznac ale Zazdroszcze ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przyjdzie i czas na Was i też sobie coś kupicie własnego :tak::-D:tak:nam to wszystko się udało po 6 latach małżeństwa, a tak wiecznie na wynajetym :szok: więc głowa do góry .... każdy znajdzie swoje miejsce na ziemi i będzie miał swój kawałek podłogi ..... :tak:

Pinka taki ;-) dałam za niego 50zł wiec jak za tą cene to jest jak dla mnie fajny:sorry2: bo inne najtańsze były po 150zł :baffled: a mnie na taki nie stać :-(

Gosiu śliczna ta Twoja córunia, ma taka orientalną urodę, brązowe oczka, śniada cera...ładniutka, od "zięciów" to Ty się nie odgonisz moja droga :-)
To i ja wrzucę Wam Kubika ;-)

reklama
dowikla, trójca wspaniała, ale chyba przy trójce prawie równolatków to chyba jest fuuuuuuuul roboty :tak::-):laugh2:

Nata, twój chłopiec to tez przystojniaczek :tak::-):tak:

Do góry