reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Ja też myślałam że nie mamy :-D;-)

ja pamiętam że bujałam się na koniku godzinami :-D:rofl2: z czasem jej kupię konika takiego większego ale narazie się bałam że spadnie :sorry2:

reklama
a to moj mały Filippek:)
69cd541bc5baa741.jpg

ee5725551de46a8a.jpg

fc371f44ecbbf7c5.jpg

57ef544c6a3d4d1b.jpg

666996df8d27d8e1.jpg

Ilonka -masz uroczego synusia:tak::tak::tak::tak::tak:
Gosia- ale bomba gdzie to kupiłas ja u nas tylko widziałam na wysokich biegunach ale nie kupie bo tez sie boje ze mała spadnie:rofl2:

Filipek śliczniutki i taki maleńki :-D:tak:

Pinka kupiłam za 40zł:tak: był na allegro i pojechałam po niego osobiście bo babka miała go na Wildzie ale stan ładny :tak: a szkoda mi było dawac za nowy 120zł na allegro i dziś jej nakupiłam innych zabawek układanki i pieska interaktywnego nowego za 20zł bo na allegro też same drogie :tak:i jest nim zachwycona choć zjada baterie w sekundzie ;-):-D

jest niziutki lekki i możesz ściągnąć go z tych płozów i może być jak maskotka :tak:

tu masz aukcje takich
Pluszaki na biegunach PODUKT POLSKI TANIO I SZYBKO (455370626) - Aukcje internetowe Allegro

podobał mi się ten konik no ale jest słonik :tak:

najpierw chciałam coś takiego
LITTLE TIKES KONIK na BIEGUNACH/BUJAK FIOLET/1673 (458892690) - Aukcje internetowe Allegro

ale się rozpisałam a to nie ten wątek ;-):-D

Gosia- te plastikowe tez są u nas ale mnie sie nie podobaja:no::no::no::no:

a mała jaka zadowolona:-D:-D:-D:-D tyle zabawek na raz hahah widze ze też rozpieszczasz ja jak mozesz heh

reklama
Do góry