reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Ja też myślałam że nie mamy :-D;-)

ja pamiętam że bujałam się na koniku godzinami :-D:rofl2: z czasem jej kupię konika takiego większego ale narazie się bałam że spadnie :sorry2:

reklama
a to moj mały Filippek:)
69cd541bc5baa741.jpg

ee5725551de46a8a.jpg

fc371f44ecbbf7c5.jpg

57ef544c6a3d4d1b.jpg

666996df8d27d8e1.jpg

Ilonka -masz uroczego synusia:tak::tak::tak::tak::tak:
Gosia- ale bomba gdzie to kupiłas ja u nas tylko widziałam na wysokich biegunach ale nie kupie bo tez sie boje ze mała spadnie:rofl2:

Filipek śliczniutki i taki maleńki :-D:tak:

Pinka kupiłam za 40zł:tak: był na allegro i pojechałam po niego osobiście bo babka miała go na Wildzie ale stan ładny :tak: a szkoda mi było dawac za nowy 120zł na allegro i dziś jej nakupiłam innych zabawek układanki i pieska interaktywnego nowego za 20zł bo na allegro też same drogie :tak:i jest nim zachwycona choć zjada baterie w sekundzie ;-):-D

jest niziutki lekki i możesz ściągnąć go z tych płozów i może być jak maskotka :tak:

tu masz aukcje takich
Pluszaki na biegunach PODUKT POLSKI TANIO I SZYBKO (455370626) - Aukcje internetowe Allegro

podobał mi się ten konik no ale jest słonik :tak:

najpierw chciałam coś takiego
LITTLE TIKES KONIK na BIEGUNACH/BUJAK FIOLET/1673 (458892690) - Aukcje internetowe Allegro

ale się rozpisałam a to nie ten wątek ;-):-D

Gosia- te plastikowe tez są u nas ale mnie sie nie podobaja:no::no::no::no:

a mała jaka zadowolona:-D:-D:-D:-D tyle zabawek na raz hahah widze ze też rozpieszczasz ja jak mozesz heh

reklama
Do góry