reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
jarzebinka piękne zdjęcia:-).uśmiechnięte buźki i śliczna pogoda-nie ma to,jak wakacje! Gosia śliczne ciuszki!i jakie tanie.Malutka oczywiście zaraz się wzięła za ubieranie:).Poszukaj czegoś koniecznie!w końcu od czego są Mamusie,jak nie od rozwijania talentów swoich dzieci:tak:?Wiem,że tu w Puszczykowie(gdzie mieszkam)(pod Poznaniem) są różne takie zajęcia.w Poznaniu też się na pewno coś znajdzie.

a jeszcze,co do talentów,to Dziewczyny naprawdę szukajcie ich w swoich pociechach i rozwijajcie.Ja jestem mojej Mamie najbardziej na świecie wdzięczna za to,że jak zauważyła,że lubię tańczyć i śpiweać(jako mała dziewczynka),to posłała mnie na zajęcia taneczne i do chórku dzieciecego.teraz uwielbiam tańczyć i KOCHAM SPIEWAĆ i(co najważniejsze)robię to całkiem nieźle i znam się na tym.to jest coś wspaniałego mieć taką pasję,być w czymś dobrym!!!zobaczycie,że jeszcze trochę i o mnie usłyszycie:-D.a po studiach chciałabym otworzyć szkółkę muzyczną dla dzieci i dzielić się z najmłodszymy moją pasją! ale mnie wzięło na zwierzenia:).a Wy czym się interesujecie?może macie jakieś ciekawe zdjęcie Waszych arcydzieł(jak narazie wykazały się tylko Wasze dzieci:-))?

Gosia focie ekstra

tak wyglądaja kolczyki małej do tego jest łancuszek:tak::tak:

Załączniki

• SL371609.jpg
    SL371609.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 52
to ma inne niż Emilka ale śliczne :tak: weź je sobie zmierz ile mają mm bo te Emilki mają 1 cm a te drugie 9mm i oba są za długie te szpikulce na starsze dziecko w tych koniczynkach Emilka ma 2 poziomy docisku do ucha i wtedy ta szpilka jest bardzo długa za uszkiem i jak by spała to by ją żgała a w tych motylkach ma 1 pozom docisku i wtedy są za luźne i odstają po włożeniu :baffled:

dlatego weź sobie je zabierz jeśli się zdecydujesz do kosmetyczki i porównaj jakie one mają bo są takie na maleńkie dzieci i Emilce ładnie leżą i szpikulec nie odstaje tylko jest ta końcówka przy końcu :tak:;-)

reklama
Do góry