reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
jarzebinka piękne zdjęcia:-).uśmiechnięte buźki i śliczna pogoda-nie ma to,jak wakacje! Gosia śliczne ciuszki!i jakie tanie.Malutka oczywiście zaraz się wzięła za ubieranie:).Poszukaj czegoś koniecznie!w końcu od czego są Mamusie,jak nie od rozwijania talentów swoich dzieci:tak:?Wiem,że tu w Puszczykowie(gdzie mieszkam)(pod Poznaniem) są różne takie zajęcia.w Poznaniu też się na pewno coś znajdzie.

a jeszcze,co do talentów,to Dziewczyny naprawdę szukajcie ich w swoich pociechach i rozwijajcie.Ja jestem mojej Mamie najbardziej na świecie wdzięczna za to,że jak zauważyła,że lubię tańczyć i śpiweać(jako mała dziewczynka),to posłała mnie na zajęcia taneczne i do chórku dzieciecego.teraz uwielbiam tańczyć i KOCHAM SPIEWAĆ i(co najważniejsze)robię to całkiem nieźle i znam się na tym.to jest coś wspaniałego mieć taką pasję,być w czymś dobrym!!!zobaczycie,że jeszcze trochę i o mnie usłyszycie:-D.a po studiach chciałabym otworzyć szkółkę muzyczną dla dzieci i dzielić się z najmłodszymy moją pasją! ale mnie wzięło na zwierzenia:).a Wy czym się interesujecie?może macie jakieś ciekawe zdjęcie Waszych arcydzieł(jak narazie wykazały się tylko Wasze dzieci:-))?

Gosia focie ekstra

tak wyglądaja kolczyki małej do tego jest łancuszek:tak::tak:

Załączniki

• SL371609.jpg
    SL371609.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 50
to ma inne niż Emilka ale śliczne :tak: weź je sobie zmierz ile mają mm bo te Emilki mają 1 cm a te drugie 9mm i oba są za długie te szpikulce na starsze dziecko w tych koniczynkach Emilka ma 2 poziomy docisku do ucha i wtedy ta szpilka jest bardzo długa za uszkiem i jak by spała to by ją żgała a w tych motylkach ma 1 pozom docisku i wtedy są za luźne i odstają po włożeniu :baffled:

dlatego weź sobie je zabierz jeśli się zdecydujesz do kosmetyczki i porównaj jakie one mają bo są takie na maleńkie dzieci i Emilce ładnie leżą i szpikulec nie odstaje tylko jest ta końcówka przy końcu :tak:;-)

reklama
Do góry