reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
na lobuza to ona nie wygląda :no::-)

może z wyglądu nie :no::-D

choć dziś jadła budyń i aż się przestraszyłam jak ją zobaczyłam jak skończyła jeść :szok: od stóp po szyje polana budyniem i roztarte to na ubraniu :szok: jakby ją ktoś zobaczył to by sobie pomyślał że dzieciak biega tydzien w jednej bluzce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

sama musiała posprzątać :sorry2: a teraz się tak rozpędziła że dywanik w pokoju chce podnieść i pod nim posprzątać i właśnie mi rzuciła go na łóżko i na pościel a on cały brudny :angry:zmykam :-D

sama musiała posprzątać :sorry2: a teraz się tak rozpędziła że dywanik w pokoju chce podnieść i pod nim posprzątać i właśnie mi rzuciła go na łóżko i na pościel a on cały brudny :angry:zmykam :-D

wczoraj mój mały mi pomagał myć na mokro podłogę i efekt był podobny, najpierw umył, potem podeptał i rozniósł mokre ślady na cały salon :szok:, ktory ja wcześniej umyłam..... podwójna robota z taka pomocą ... no ale cóż, niech sie uczy ......:tak:

Kupiłam Emilce :tak:

p1110283jx0.jpg

reklama
Gosia, fajna taka zbawka, mi się wydaje,że każde dziecko powinno mieć zabawke na biegunach, kiedyś były tylko koniki, ale teraz wybór jest o wiele większy, suuuuuper...... :tak::-D:tak: my niestety nie mieliśmy na taka zabawkę miejsca :baffled:

Do góry