reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
Fajnie, duża rodzina to zawsze duża pociecha a i dzieciaki mają pełno kuzynostwa. U mnie od strony męża będą miały 5 kuzynów w mniej więcej zbliżonym wieku więc zawsze jakoś tak raźniej :)

Dziewczyny:D
Z racji braku moderatora proponuje trochę samodyscypliny i wprowadzenie porządku na wątkach.
Wątek Poznajmy się ma służyć wrzuceniu krótkiej informacji o sobie, tak aby nowe osoby dołączając do grupy mogły łatwo poznać resztę dziewczyn.
W założeniu miał to być wątek z krótkimi wizytówkami bez pogaduch, które to proponuję jednak przenieść na wątek ogólny.
W ten sposób w przyszłości łatwiej będzie znaleźć potrzebne informacje i nie zaginą one w gąszczu innych postów, które nie są tu niezbędne;)

Dzień dobry, postanawiam dołączyć. Jestem mamą Marysi, która w listopadzie skończy 3 lata. Aktualnie po dwóch niepowodzeniach czekamy na styczniowego Maluszka :) termin z om jak i z obu usg 9 stycznia.
Mieszkam w Poznaniu, bywam w Radomiu, nie mam zwierząt, własnego mieszkania i pracy. Jak to będzie, nie wiem, ale wiem ze dam radę ;)
wszystkim mamom życzę ciążowych przyjemności i szczęśliwego rozwiązania :)

Ostatnia edycja:
Chciałam dołączyć :-) Termin mam na 1 stycznie, ale niestety będę miała cesarkę więc dzidzia na pewno przyjdzie na świat wcześniej ale czasowo myślę że u was będę pasować.

I ja sie witam. Ania lat 30.Mama 10-latki. Teraz oczekuje bliźniat, jetsem po in vitro. Termin mam na pierwsze dni lutego, ale ciezko mi uwierzyc, ze maluchy tyle wytrzymaja ;-)

reklama
Do góry