reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dziewczyny
Z racji braku moderatora proponuje trochę samodyscypliny i wprowadzenie porządku na wątkach.
Wątek Poznajmy się ma służyć wrzuceniu krótkiej informacji o sobie, tak aby nowe osoby dołączając do grupy mogły łatwo poznać resztę dziewczyn.
W założeniu miał to być wątek z krótkimi wizytówkami bez pogaduch, które to proponuję jednak przenieść na wątek ogólny.
W ten sposób w przyszłości łatwiej będzie znaleźć potrzebne informacje i nie zaginą one w gąszczu innych postów, które nie są tu niezbędne
Z racji braku moderatora proponuje trochę samodyscypliny i wprowadzenie porządku na wątkach.
Wątek Poznajmy się ma służyć wrzuceniu krótkiej informacji o sobie, tak aby nowe osoby dołączając do grupy mogły łatwo poznać resztę dziewczyn.
W założeniu miał to być wątek z krótkimi wizytówkami bez pogaduch, które to proponuję jednak przenieść na wątek ogólny.
W ten sposób w przyszłości łatwiej będzie znaleźć potrzebne informacje i nie zaginą one w gąszczu innych postów, które nie są tu niezbędne
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Dzień dobry, postanawiam dołączyć. Jestem mamą Marysi, która w listopadzie skończy 3 lata. Aktualnie po dwóch niepowodzeniach czekamy na styczniowego Maluszka termin z om jak i z obu usg 9 stycznia.
Mieszkam w Poznaniu, bywam w Radomiu, nie mam zwierząt, własnego mieszkania i pracy. Jak to będzie, nie wiem, ale wiem ze dam radę
wszystkim mamom życzę ciążowych przyjemności i szczęśliwego rozwiązania
Mieszkam w Poznaniu, bywam w Radomiu, nie mam zwierząt, własnego mieszkania i pracy. Jak to będzie, nie wiem, ale wiem ze dam radę
wszystkim mamom życzę ciążowych przyjemności i szczęśliwego rozwiązania
Ostatnia edycja:
Cześć mam na imię Wanda lat 34.jestem w 12 tyg 5 dniu ciąży.to moja 2 ciąża, pierwsza obumarła w 7 tyg.Jestem z okolic Warszawy.
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Witaj zloscnica gratulacje!
reklama
Witaj zloscnica gratulacje!
Dziękuję.