reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

No to każda kobieta która nie używa zabezpieczenia byłaby na początku starań co się kłóci z pierwszym postem
Dla mnie początek starań to ten okres do pierwszego dziecka 😂 tak naprawdę początki starań to już samo branie witamin żeby uzupełnić braki z myślą o ciąży a potem rezygnacja z zabezpieczenia i celowanie w dni płodne 😅 ale dla mnie „początki starań” nie mają jakiegoś określonego terminu dopóki nie ma dziecka 😅 ale wiadomo każdy widzi to inaczej.

reklama
Dla mnie początek starań to ten okres do pierwszego dziecka 😂 tak naprawdę początki starań to już samo branie witamin żeby uzupełnić braki z myślą o ciąży a potem rezygnacja z zabezpieczenia i celowanie w dni płodne 😅 ale dla mnie „początki starań” nie mają jakiegoś określonego terminu dopóki nie ma dziecka 😅 ale wiadomo każdy widzi to inaczej.
No to temat chyba musicie zmienić bo „początek starań” wprowadza w błąd, chciałam dołączyć więc pytam o to kryterium a dostaje info o braku zabezpieczenia i braniu witamin, faktycznie pomocne 😂

No to temat chyba musicie zmienić bo „początek starań” wprowadza w błąd, chciałam dołączyć więc pytam o to kryterium a dostaje info o braku zabezpieczenia i braniu witamin, faktycznie pomocne 😂
Każdy chyba ten początek rozumie jakoś inaczej, zgadzam się że dopóki nie ma dziecka to wszystkie jesteśmy na początku hahahah 🤣 ale generalnie pierwsze miesiące, rok, półtora roku czy jakkolwiek Ty się czujesz 🥰 dla mnie to tez początek dlatego że w temacie badań/ diagnostyki/ co można a czego nie czuje się zielona

Każdy chyba ten początek rozumie jakoś inaczej, zgadzam się że dopóki nie ma dziecka to wszystkie jesteśmy na początku hahahah 🤣 ale generalnie pierwsze miesiące, rok, półtora roku czy jakkolwiek Ty się czujesz 🥰 dla mnie to tez początek dlatego że w temacie badań/ diagnostyki/ co można a czego nie czuje się zielona
Ja też jestem zielona i powiem ci że się gubię w tym wszystkim…

Do góry