reklama
Cześć dziewczyny dołączam do grupy Styczniowych Mamusiek mam 26 lat ( rocznikowo 27) [emoji6] 10 miesięczną córeczkę Zuzię i w brzuchu rodzeństwo dla naszej Łobuziary (9tc) termin na 25 stycznia jestem na macierzyńskim, ale odkąd Zuzia skończyła 5 tygodni wrocilam na salę fitness i prowadzę zajecia 3-4 razy w tygodniu także dorywczo pracuję trochę mnie przeraża mała różnica wieku miedzy dziećmi no ale tak postanowiliśmy i tak mamy bedzie wesoło [emoji23] brzuch na razie zadowalający, ale niebawem znów będzie arbuz ) pozdrawiam Was! A to Zuzia -z pozoru grzeczne dziecko
Załączniki
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Witaj Marta! A jakie zajęcia prowadzisz. Ja tez jestem instruktorka ale lekarz zabronił mi prowadzić zajęcia
Tutti_frutti_by-Iga
Aaa! I fajna córa!
Prowadze głownie zajecia wzmacniające. Tbc, bnp i interwał . Czasami układy taneczne
W pierwszej ciąży prowadzilam zajecia do 7 miesiąca , potem sobie odpuściłam, ale nadal chodziłam na ZUMBĘ i basen 7dni po terminie przejechałam 15km na rowerze takze było super i mam nadzieje ze teraz tez sie bede swietnie czuć a czemu Tobie lekarz zabronił ???
Tutti_frutti_by-Iga
Stwierdził ze podskoki nie da wskazane w pierwszym trymestrze, nie mam żadnego zagrożenia ani nic ale powiedział ze muszę sie wstrzymać a e drugim może cos soft moge robic
reklama