reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Ja jestem juz po badaniach krwi, wyniki za tydzień. Miłego dnia, mo wczoraj znowu sie przyspieszył termin porodu na 5.01 .
KasiaSierpien
Tak jak w tytule. Proszę, żeby każda Styczniówka napisała kilka słów o sobie, żebyśmy mogły się lepiej poznać
Wątek założyłam, a się nie przedstawiłam
Jestem Marta, ale znajomi mówią mi Tusia. Mam 30lat.
W zeszłym roku, w czerwcu urodził się nasz pierwszy syn Szymon. Poród naturalny w 37tygodniu ciąży. Teraz syn ma niespełna 11miesięcy a ja właśnie dowiedziałam się o drugiej ciąży. Termin ok 21stycznia.
Obecnie jestem na macierzyńskim, miałam jeszcze wykorzystać zaległy urlop i wrócić do pracy we wrześniu. Jednak plany się zmieniły płynnie chcę przejść z macierzyńskiego na zwolnienie, więc praca jeszcze na mnie poczeka.
Mieszkam w małej mieścinie w woj. Łódzkim.
Poza mężem i synem, mam też kota, małe zboczenie filologiczne, marzenie o kursie na doradcę chustonoszenia i porysowane poczucie humoru ♡
Tusia tez tu jesteś?
Kasia woj śląskie większość to samo co Tusia tylko syn Wojciech po cesarskim cieciu, termin 24.01 i nie kot a pies ;D
Cześć Jestem Kasia mam 27 lat mieszkam w Warszawie i jestem strasznie szczęśliwa, że zostanę mamą jestem w 15 tc termin mam na 11 stycznia.
W maju wyszłam za mąż wiec dzidziuś był juz z nami w tym pięknym dniu Aktualnie nie pracuję bo jestem na zwolnieniu.
Cieszę się że mogę do Was dołączyć
W maju wyszłam za mąż wiec dzidziuś był juz z nami w tym pięknym dniu Aktualnie nie pracuję bo jestem na zwolnieniu.
reklama
*martusia*
Cześć Jestem Kasia mam 27 lat mieszkam w Warszawie i jestem strasznie szczęśliwa, że zostanę mamą jestem w 15 tc termin mam na 11 stycznia.
Witaj i zapraszam na główny wątek a skąd z Warszawy? i mamy prawie ten sam termin