reklama
Blekinge
Fanka BB :)
Ja okolice Bydgoszczy dokładnie mam 8 km
Ja z Bydgoszczy- Fordonu wiec technicznie do centrum mam 14 km
Witajcie !! Dolaczam do pazdziernika 2015 , Termin mam na 6.10 tam urodzi sie Moje drugie dziecko! Pierwszy synek 2 latka!
Z pierwsza Ciaza tez dzielilam sie na bb i bylo super poznalam wiele fajnych kobitek z ktorymi mam Kontakt do Dzis!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdeczne!!
Z pierwsza Ciaza tez dzielilam sie na bb i bylo super poznalam wiele fajnych kobitek z ktorymi mam Kontakt do Dzis!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdeczne!!
Czesc dziewczyny ! Jestem w 6 tygodniu
Bardzo sie ciesze z malej fasoleczki, mam nadzieje ze poznam tu jakies fajne kobitki z ktorymi bede mogla porozmawiac
Pozdrawiam wszystkich !
Bardzo sie ciesze z malej fasoleczki, mam nadzieje ze poznam tu jakies fajne kobitki z ktorymi bede mogla porozmawiac
Pozdrawiam wszystkich !
Juszka1988
Witam, mam na imię Justyna, lat 26:-) Mam prawie 11 miesięcznego synka Tymoteusza, a termin obecnej ciąży na 28 październik :-)
Z okolic Rybnika :-)
Z okolic Rybnika :-)
Ostatnia edycja:
Witam nazywam się Agata mam 32 lata,dwie córeczki Sandrunia 11 lat i Julci 8 lat. Mieszkam w województwie Dolnośląskim, w Legnicy :-) Ciąża była jak najbardziej planowana,mam nadzieje że tym razem będzię synuś Mąż się bardzo cieszy że nam się udało,a córeczki już się nie mogą doczekać dzidziusia.
Juszka1988
Szczęśliwa_mamusia czuje się bardzo dobrze, dolegliwości ciążowych brak. W poprzedniej ciąży miałam tak samo :-) i oby tak było i tym razem hehe
Xmamuska gratulacje ;-)
Moja tez planowana :-) Ale my tym razem byśmy chcieli córeczkę :-)
Xmamuska gratulacje ;-)
Moja tez planowana :-) Ale my tym razem byśmy chcieli córeczkę :-)
welcia86
Aktywna w BB
Hey Ewelina lat 28 mamy już 5,5 letnia córeczkę planowany poród to 24.10 mieszkamy koło Bolesławca na Dolnym Śląsku xmamuska to nie daleko
reklama
Tez mieszkam w woj. dolnoslaskim Świdnica Pozdrawiam mamusie