reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie :)

reklama
Witam wszystkich! Mam na imię Dominika, mam 20 lat. Jestem w 9t1d ciąży wg OM, a w 7t6d wg USG. Dzisiaj potwierdziłam 15mm Okruszka i bijące serduszko. Ciąża, co prawda, planowana nie była, ale już przywykłam do tej myśli :).

Witam przyszle mamusie, Mam na imie Sylwia mam 28lat i 3 letnia coreczke Amelke.
Dzisiaj zrobilam test ciazowy i wyszedl od razu pozytywnie.
Test zrobilam pozno , bo zawsze mialam nieregularne cykle , przed 1 ciaza cykle nawet do 60dni, teraz bralam od prawie roku tabl progesteron na regulacje cyklu bo cierpialam na jego niedobory, braklo mi tabl i ustalilismy z lekarka ze odpuscimy z tabl na 2-3miesiace zeby zobaczyc jak organizm zareaguje i od raz sie wkurzylam hiihi @ mialam 2 stycznia i od tamtej pory cisza mowie kurcze ile mozna. Od kilku dni pole piersi i to jakie a sutki to normlanie jakbym karmila piersia, oslabienie, sennosc i cos mnie dzis podkusilo i zrobilam test a tam od razu pozytyw. W poniedzialek ide na wizyte do gina ale jestem dbrej mysli i wierze ze zobacze pieknie bijace serduszko :D

To ja może mały wpis zapoznawczy zrobię Beata z Katowic 33 lata kończę w lipcu, mamy dwóch synków Franka 5 lat i Emiliana 2,5 roku oraz psa dożycę niemiecką arlekinkę Gienię. To trzecia ciąża z totalnego zaskoczenia i jak już wiecie najprawdopodobniej bliźniacza. Jestem po ASP i projektowaniu ubioru i w zawodzie pracuję do tego interesuje mnie projektowanie wnętrz i uwielbiam robić sesje foto dzieciakom (na Facebooku mam stronę Angel Friend)

Sylwia 28 lat mama 3 letniej Ameli mieszkamy w Dortmundzie - Niemcy a w polsce jestem z Myslowic . Na ta ciaze czekalismy 1,5 roku i nic, bralam progesteron bo mialam nawet 60dniowe cykle i mimo to nie udawalo sie. W Nowy rok pow sobie ze trudno i przestalam brac tabl a Tu taka niespodzianka.

witam wszystkie Mamusie. jestem Sylwia mam 28 lat jestem w 10 tyg , mam 2 Aniołki w niebie. mam nadzieje ze teraz szczescie sie do mnie usmiechnie i bede mogła tulic i całować w pazdzierniku moje maleństwo.. jestem z Gór z Beskidów mam słaby zasięg i wszedzie mam daleko..:):tak:

No to teraz czas na mnie :)

Jestem Kinga, mam 25 lat. Mieszkamy w kujawsko-pomorskim. Mam 23miesieczna córeczkę Jagode. I trzy Aniołki. O pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata. O obecna od października 2014. Udało się w cyklu w którym nawet mój gin potwierdził brak owu [emoji14] [emoji12]

reklama
Jestem Magda, mama synka Olafa, który jutro kończy roczek :) to druga ciąża całkowicie niespodziewana, nieplanowana. Mam męża ( w maju 2 rocznica ślubu) i 24 lata. Liczymy na zdrowego, silnego dzidziusia. Płeć nie gra roli, pokochamy każde. Jedyny problem brak pomysłu na imię jak dla dziewczynki, tak i dla chłopca.. aha mieszkam niedaleko lantki * woj. śląskie :)

Do góry