reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie :)

Witam z tej strony Małgosia, l.31 mieszkam w okolicach Nowego Sącza, wczorajszy wynik bety 103.8, termin porodu 30-31 październik mam nadzieję, że wszystko będzie ok i dobrniemy razem do końca. Mamy już jednego bąbla - niesfornego 3-latka :-D. Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy.

reklama
To i ja się przedstawię :) jestem Ula, mam 24 lata, synka Aleksandra (16 miesięcy), męża, trzy koty i psa :D mieszkam w Olsztynie. Termin wg om mam na 24 pazdziernika. Czyli bedziemy mieli dzieci z jednego miesiaca, bo synek urodzony 15.10.13 :) mam nadzieje,ze zostaniemy w tak licznym gronie do konca! :)

W sumie nigdy nie przedstawiłam się w tym wątku :p No więc mieszkam w Anglii od pięciu lat, tu też urodziła się moja pierworodna w maju 2013. Należyałam do staraczek od wrzesnia 2014 i wreszcie 11 lutego zobaczyłam swoje dwie kreseczki. Co do płci dziecka nie mam wymagań, bo mam już wymarzona córeczkę więc moge mieć i drugą lub dziedzica tronu ; ) z tym ze dla chłopca zupełnie nie mamy imon T_T

Witajcie :-) Mam na imię Dagmara i mieszkam od 3 lat w Holandii , mam już 2 synów i kolejna ciąża ( może tym razem córeczka ? ) Terminy mam już 3 :-) między 1 a 5 października. A zapomniałam napisać o wieku , w kwietniu skończę 35 lat.

No to jeszcze ja :-)

Gosia, Mieszkam w okolicach trójmiasta, w tym roku skończę 26 lat i mam 13 miesięczną córcię. ;-)

reklama
Kohane widze ze nas duzo z zza granicy , ja mieszkam w Niemczech :)
A jak sie czujecie ? U mnie juz 7 tydzien zero mdlosci czuje sie znakomicie , doskwiera jedynie lekka bezsennosc i bol nog w nocy :)

Do góry