reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

Witam Ja troszkę jeszcze nieśmiało- zrobiłam test 2 dni temu i są dwie kreseczki :))
imie - Magdalena
wiek - 26 (rocznikowo 27)
skąd jesteś- Bydgoszcz
dzieci- mała fasolka w brzuszku :))))

z obliczen wynika że fasolka będzie z nami 26 marca 2012 :)

reklama
czesc dziewczyny!!

witam Was wszystkie cieplutko i ciesze sie, ze dolaczyly rowniez mateczki w wieku 30 i cos tam jeszcze...;-):-D

mata-kow- po pierwsze; sliczne imie nosi Twoja cora!!!!
a po drugie; alez Ty jestes pieknie uzdolniona wow:szok: cudenka wyrabiasz (pozwolilam sobie podejrzec Twoj blog), jestem pelnaaaaa podziwu!!!! szacun!!!
ja to takie beztalencie (leniwe) prawdziwe jestem:zawstydzona/y: az mi czasem wstyd jak patrze na inne kobietki, ktore sa tak zorganizowane, ze maja czas i ochote na jakies hobby:tak

ajako dziękuję :-) imię córce wybrał mąż z moja pomocą - ja mu czytałam wszystkie możliwe imiona, które M odrzucał, aż doszło do Dobrochny (Dobruni, Dobrusi itd.) wszyscy dookoła się dziwili co to za imię, ale nie żałujemy - inne by nie pasowało ;-)
a co do mojego hobby - zasługa siedzenia w domu i ogromnej chęci robienia czegoś co pozwoli oderwać się od prania, gotowania i pieluch - służę rada i pomocą jakby coś ;-)

ajako dziękuję :-) imię córce wybrał mąż z moja pomocą - ja mu czytałam wszystkie możliwe imiona, które M odrzucał, aż doszło do Dobrochny (Dobruni, Dobrusi itd.) wszyscy dookoła się dziwili co to za imię, ale nie żałujemy - inne by nie pasowało ;-)
a co do mojego hobby - zasługa siedzenia w domu i ogromnej chęci robienia czegoś co pozwoli oderwać się od prania, gotowania i pieluch - służę rada i pomocą jakby coś ;-)

i dlatego wlasnie Cie podziwiam, serio!!bo ja to zawsze w domu znajde sobie cos konstruktywnego do robienia, ale to zawsze jest cos; ze sprzatania, gotowania, układania, prasowania itd a nie powiem chcialabym umiec zrobic w domu tez cos ponad to! jednak tak jak pisalam, straszny ze mnie antytalent!
a Twoja coreczka taka dobra duszyczka?
ja tez mam 3 latke prawie (3 wrzesnia skonczy) i powiem Ci, ze zauwazamy z mezem, ze ona na serio jest taka strasznie dobra, miła, uczynna, czasem az za i troche boje sie o nia w przedszkolu...ze bedzie plakala jak nie bedzie u miala sobie poradzic z innymi dziecmi, ona nigdy jeszcze zadnemu dziecku nic nie zabrala, nie wepcha sie na slizgawke i takie tam, ech dlugo by pisac, a to nie ten watek...pozdrawiam Ciebie i Dobrusie.

u nas imię nie idzie w parze ze znaczeniem ;-) rozbójnik z niej nieziemski od urodzenia praktycznie, ale sporo nad nią pracowałam i teraz jest ok. Wśród dzieci czy dorosłych jest grzeczniutka, nie pcha, nie bije - więc super.

A co do hobby - ja z osoby bardzo aktywnej musiałam mocno zwolnić (ciąża zagrożona, więc leżenie non stop) i wymyśliłam sobie coś poza obowiązkami domowymi - jeśli hobby Ciebie wciągnie, to zawsze znajdziesz na nie czas, czasem kosztem niewyprasowanego prania - ale to przeciez nie ucieknie, a dom to nie muzeum, żeby go pucować non stop ;-) ja najczęściej zarywam nocki, bo wtedy nikt mi nie przeszkadza, a ja mogę przy okazji szydełkowania nadrabiać zaległości muzyczne i filmowe :cool2:

Nie pracuję, moje zainteresowania to makijaż, zakupy w lumpkach, niedawno ukończyłam szkołę makijażu, i tak też dorabiam- wykonując makijaże na wszelkie okazje.

Nie planowałam więcej dzieci, ponieważ po porodzie miałam komplikacje, musiałam przejść zabieg, jakoś się zraziłam strasznie, ale zaszłam w ciąże i oswajam się z tą myślą.
Pisałam wcześniej na forum pod innym nikiem, ale myślałam że już nie będę i usunęłam konto a tu niespodzianka powróciłam :)

ostatnia miesiączka 19.06 , nie byłam jeszcze u lekarza, z moich obliczeń termin wychodzi na koniec marca, 25 chyba :)

Ostatnia edycja:
Cześć :) Mam na imę Mirelka, mam 32 lata, synka Kubusia i mieszkamy w Nasielsku.
Wreszcie doczekalismy się kolejnej fasolki ale niestety okazało się,że nie wszystko z ciążą jest ok więc narazie nikomu nic się nie chwalę. Więc tym bardziej byłoby mi miło spędzić czas z Wami-wreszcie móc się wygadać jak baba babie :)

witam serdecznie,

jeszcze ja spiesze sie przywitac :)

Imie: mam na imie Angelika
skąd jesteś: z poludnia Polski - okolice Katowic
dzieci: coreczka lat 2 i 1 miesiac
praca/zainteresowania: obecnie pracuje niewiele w firmie meza za wzgledu na to, ze wiekszosc czasu spedzam z coreczka
zainteresowania to przede wszystkim litereatura :)

witam,

Imie: mam na imię Ania
skąd jesteś: z centralna Polska - okolice W-wy
dzieci: 1 aniołeczek
praca/zainteresowania: prywatna firma w administracji i wszystkim tym co szef wymyśli
zainteresowania: muzyka, moje 3 koty ;)

reklama
Witaj Lenaka84!

Ja też jestem z Bydgoszczy i też mam termin na 26 marca:). Być może się spotkamy na porodówce, hihihi

Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
Do góry