reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

I ja Witam:)))

Imię:Karolka
Miasto : Poznań
Dzieci: Gabrysia (ur 1 kwietnia 2009)
Praca: Pielęgniarka
Zainteresowania: rękodzieło, kulinaria, literatura...

reklama
witaj Karolka- fajnie pielegniarka na naszym watku, pracujesz w zawodzie?? córcie masz z prima aprilis, fajna data!

Tak Gabrysia psikusa nam zrobiła i urodziła się w Prima Aprilis:) W sumie termin miałam na 25 marca, ale że my oboje z mężem z kwietnia to ona też chciała być kwietniowa:)

Tak pracuję w zawodzie.

Hej,
imię: Marta
skąd jesteś: aktualnie Londyn
dzieci: maleństwo rosnące pod serduszkiem
praca/zainteresowania: interesuję się musicalem i wszystkim co jest z tym związane ;)

Wczoraj dowiedziałam się o maleństwie i od razu postanowiłam znaleźć jakieś przyjazne forum ;)

Cześć;)
Imię: Alicja
skąd jesteś: okolice Opola
dzieci: będzie najpierw jedno w marcu ( termin 9 marzec), a potem kolejne za kilka lat.
praca/zainteresowania: nie pracuję, interesuję się kotami;P

Witam i nieśmiało dołączam ;)
Dziś rano test pokazał dwie kreseczki ale jestem przed terminem miesiączki więc z lekką nieśmiałością tu wkraczam ;)
Jeśli wszystko będzie ok to termin powinnam mieć na 14 marca ..

hej:)
IMIĘ: Magda
SKĄD JESTEŚ: Poznań
DZIECI: truskaweczka w drodze:)
PRACA: centrum handlowe
ZAINTERESOWANIA: podróże,sport

reklama
Imię: Magda
Miasto : Warszawa / Białołęka (sąsiadki chętnie poznam :))
Dzieci: -
Praca: Płace
Zainteresowania: odpoczynek w różnorodnych formach z przyjaciółmi (podróże, domówki, gry planszowe, grill i takie tam...) a poza tym ciągłe ulepszanie mieszkanie tj. zmiana firanek, poduszek, aranżacji kolorów itd.; thrillery (książki i filmy), tvn :p, włoska kuchnia

Do góry