reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

Do tej pory was podczytywałam, czekałam na pierwsze usg, żeby dołączyć. Ta ciąża jest dla mnie ogromnym stresem (powód-w sygnaturce), ale mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok ;-)

Imię: Kasia
Zawód: nauczycielka, obecnie bezrobotna
Zainteresowania: literatura, scrapbooking
Dzieci: 2 w niebie

reklama
Witam to i ja sie przywitam.Test zrobilam jakies dwa tygodnie temu.Dopiero zaczyna do mnie dochodzic ze naprawde jestem w ciazy.
Imię: Mili
Zawód:pani domu ;-)
Zainteresowania: cross stitch
Dzieci: Cora prawie osmioletnia

To i ja się tutaj przedstawię
Imię: Marta
Miasto : okolice Kielc
Dzieci: troje w niebie... czwarte pod serduchem
Praca: nauczyciel
Zainteresowania: to co związane z pracą, książki, film, a obecnie odpoczywanie na szeroką skalę

I ja się dopisuję ;)
Imię: Aga
Zawód:kura domowa
Zainteresowania: krzyżyki
Dzieci: Wspaniały synek

Witam,nieśmiało i ja dołączam

imię:Wiola
skąd jesteś:Mazury
dzieci:Bartosz 11 lat,Klaudia 9 lat,Agnieszka 2,5 aniołek :( i kropeczka pod serduszkiem
zainteresowania:muzyka,fotografia,rodzina

reklama
Podczytuję od jakiegoś czasu wątek, czas się chyba przedstawić ;-)

imię: Marta
skąd jesteś: Dolny Śląsk
dzieci: Dobrochna (19.06.2008)
praca/zainteresowania: po urodzeniu córki nie wracałam już do starej pracy, od września córka miała iść do przedszkola a ja szukać nowej pracy, ale fasolka nieco zmieniła moje plany ;-) a od urodzenia córki w wolnych chwilach macham szydełkiem

Do góry