reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

reklama
Melduje sie :)

Imie: Ewelina
Z: Olsztyn
Dzieci: Corcia (ur. 7.07.07) czyli teraz ma 4 latka, kolejne dziecko w drodze, termin na 7 marca (?)
Prca: branża hazardowa :) zainteresowania: literatura, wydarzenia społeczne polityczne, dziennikarstwo ( zawód wyuczony) , protokół dyplomatyczny :)

Witam przyszłe Mamuśki, jeśli chodzi o mnie to :
Imię: Karolina choć wolę Karolka ;)
Jestem z okolicy Dębicy na Podkarpaciu
Dzieci: Pierwsze w drodze ;)
Praca: hmm, obecnie nie pracuje przygotowuje się do obrony mgr
Zainteresowania: Podróże i muzyka szczególnie klasyka polska

Witam ;)

imię:Natalia
skąd jesteś:poznań
dzieci: 1 w brzuszku
praca/zainteresowania:Asystentka stomatologiczna zainteresowania spanie ;-)

Witam, dołączam do was dziewczyny,
Mam na imię Weronika,
jestem ze śląska
dzieci: to moja pierwsza kruszynka
praca: własna działalność
zainteresowania: medycyna, podróże, dobry film + książka :)

Witam i rowniez przylaczam sie do ciezaroweczek marcowych
Mam na imie Kasia
Jestem z Austrii , Wieden
dzieci : mam dwoje wspanialchych dzieciakow Gabi ma 2 latka a Maxi 5
praca: prywatnei cukiernik
zainteresowania: joga , feng schui,reiki,medytacja, dobry film i ksiazka

MammamiaE 28.07.2007 sobota urodzony 13:35 tego dnia niezapomne nigdy wydaje sie jak by to bylo wczoraj ;) a tu nastepny babelek bedzie hehe zeby sie to wsyztsko niepomieszalo ;)

http://www.suwaczki.com/]
eiktxm5e5cwmtpl5.png
[/url]

http://www.suwaczki.com/]
17u9sg18iwtq510q.png
[/url]

reklama
Teraz kolej na mnie:

Imię: Aga
Jestem ze Śląska (Katowice)
Dzieci: z niecierpliwością czekam na pierwsze :)
Praca: ochrona środowiska
Zainteresowania/hobby: żeglarstwo, narty, Chorwacja i moje kanarki

Do góry