reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Teśka ja znów widze ze stolicy dużo dziewczyn hihi a na śląsku często światła nie mamy hahaah i nam sex zostaje :-D :-D

reklama
No u mniena mazurach tez czesto swiatlo zabierali ,a szczegolnie w mojej rodzinie:)w tym roku razem z moim 5 dzieciaczkow sie narodzi ,kazde na inna pore roku ,na wiosne ,na lato i dwoje na jesien :)wielkie Baby boom:)

Troszkę Was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć. Mam na imię Hania, mam 33 lata, jestem mamą dwóch smyków. Teraz czekam z niecierpliwością na córeczkę Lenkę :) Termin na 07 lipca, chociaż wg niektórych kalkulatorów na 01 lipca. Pozdrawiam wszystkie użytkowniczki forum :)

Ojj mnie też ten temat umknął. Mam na imię Ola, z Polski też jestem ze Śląska (a dokładnie z zagłębia dąbrowskiego - ci co się znają wiedzą jaka to wielka różnica :-)) ale od kilku lat mieszkam w Islandii. W październiku skończę 24 lata i to mój pierwszy dzidziuś. Długo się staraliśmy bo okazało się, że mam syndrom PCO :-( ale po 1.5 żenujących starań wreszcie się udało i nasze maleństwo ma przyjść na świat 10 lipca :) Witam wszystkie mamusie i trzymam kciuki żeby nam wszystko gładziutko upłynęło. ja już nie mogę się doczekać!!!

Witam wszystkie mamusie, mam na imię Basia i jestem z Lublina, termin mam na 15 lipca :) Mam 30 lat i będę mamą córeczki co potwierdził wczoraj Pan Doktor.

Ostatnia edycja:
no widzicie, ja udzielam się na forum a nic o sobie nie napisałam:) Mam na imię Magda, 29 lat stuknie w czerwcu, dla mnie to też pierwszy dzidziuś - synuś, prawdopodobnie Tymuś będzie. Termin 5 lipiec. wg. usg 30 czerwiec. Jestem z Częstochowy, ale 5lat mieszkałam w W-wie, obecnie niewiele dalej, w stronę Piaseczna - Nowa Wola:) O ciąży dowiedziałam się w "zwariowanym tygodniu" - w poniedziałek dostałam umowę na czas nieokreślony, w środę zdałam prawo jazdy, w piątek wiadomość o ciąży (nie była do końca planowana:), w sobotę przeprowadzka do nowego domku :) Mężatką jestem od 3 lat, w czerwcu nam stuknie, mąż rówieśnik pełną gębą (ten sam dzień, miesiac, rok, 250 km różnicy między nami). Mam psa u rodziców - ratlerek Gabi

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, Mam na imie Sylwia, w pazdzierniku stuknie mi 27 latek. Urodzilam sie w Bytomiu, do 18 roku mieszkalam w Olkuszu. Po maturze postanowilam wyjechac z kraju i tak sie znalazlam we Wloszech gdzie pracowalam 2,5 roku jako baby sitter. miedzy czasie na wakacjach w Krakowie poznalam mojego mezula, ktory jest Wlochem. Znajomosc sie rozwijala kwitnaca, zaproponowal mi wspolne zamieszkanie, zgodzilam sie odrazu. Zostawilam prace i pojechalam do niego do Rzymu. Podjelam studja, zostala mi koncowka. mojemu malz zaoferowali prace w Luksemburgu. I tak od lipca 2010 mieszkamy w luksemburgu. i tak zdecydowalismy sie na potomka. Oczekujemy synka Alessandro, przewidziany porod mam na 17 lipca. Malzenstwem jestesmy od 12 marca 2011. Nie mam zadnego zwierzatka, ale moi rodzice maja 5 miesiecznego szczeniaka (mieszanka york-sznaucer), ma na imie Iron.

Do góry