reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się:)

Teśka ja znów widze ze stolicy dużo dziewczyn hihi a na śląsku często światła nie mamy hahaah i nam sex zostaje :-D :-D

reklama
No u mniena mazurach tez czesto swiatlo zabierali ,a szczegolnie w mojej rodzinie:)w tym roku razem z moim 5 dzieciaczkow sie narodzi ,kazde na inna pore roku ,na wiosne ,na lato i dwoje na jesien :)wielkie Baby boom:)

Troszkę Was podczytuję od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć. Mam na imię Hania, mam 33 lata, jestem mamą dwóch smyków. Teraz czekam z niecierpliwością na córeczkę Lenkę :) Termin na 07 lipca, chociaż wg niektórych kalkulatorów na 01 lipca. Pozdrawiam wszystkie użytkowniczki forum :)

Ojj mnie też ten temat umknął. Mam na imię Ola, z Polski też jestem ze Śląska (a dokładnie z zagłębia dąbrowskiego - ci co się znają wiedzą jaka to wielka różnica :-)) ale od kilku lat mieszkam w Islandii. W październiku skończę 24 lata i to mój pierwszy dzidziuś. Długo się staraliśmy bo okazało się, że mam syndrom PCO :-( ale po 1.5 żenujących starań wreszcie się udało i nasze maleństwo ma przyjść na świat 10 lipca :) Witam wszystkie mamusie i trzymam kciuki żeby nam wszystko gładziutko upłynęło. ja już nie mogę się doczekać!!!

Witam wszystkie mamusie, mam na imię Basia i jestem z Lublina, termin mam na 15 lipca :) Mam 30 lat i będę mamą córeczki co potwierdził wczoraj Pan Doktor.

Ostatnia edycja:
no widzicie, ja udzielam się na forum a nic o sobie nie napisałam:) Mam na imię Magda, 29 lat stuknie w czerwcu, dla mnie to też pierwszy dzidziuś - synuś, prawdopodobnie Tymuś będzie. Termin 5 lipiec. wg. usg 30 czerwiec. Jestem z Częstochowy, ale 5lat mieszkałam w W-wie, obecnie niewiele dalej, w stronę Piaseczna - Nowa Wola:) O ciąży dowiedziałam się w "zwariowanym tygodniu" - w poniedziałek dostałam umowę na czas nieokreślony, w środę zdałam prawo jazdy, w piątek wiadomość o ciąży (nie była do końca planowana:), w sobotę przeprowadzka do nowego domku :) Mężatką jestem od 3 lat, w czerwcu nam stuknie, mąż rówieśnik pełną gębą (ten sam dzień, miesiac, rok, 250 km różnicy między nami). Mam psa u rodziców - ratlerek Gabi

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, Mam na imie Sylwia, w pazdzierniku stuknie mi 27 latek. Urodzilam sie w Bytomiu, do 18 roku mieszkalam w Olkuszu. Po maturze postanowilam wyjechac z kraju i tak sie znalazlam we Wloszech gdzie pracowalam 2,5 roku jako baby sitter. miedzy czasie na wakacjach w Krakowie poznalam mojego mezula, ktory jest Wlochem. Znajomosc sie rozwijala kwitnaca, zaproponowal mi wspolne zamieszkanie, zgodzilam sie odrazu. Zostawilam prace i pojechalam do niego do Rzymu. Podjelam studja, zostala mi koncowka. mojemu malz zaoferowali prace w Luksemburgu. I tak od lipca 2010 mieszkamy w luksemburgu. i tak zdecydowalismy sie na potomka. Oczekujemy synka Alessandro, przewidziany porod mam na 17 lipca. Malzenstwem jestesmy od 12 marca 2011. Nie mam zadnego zwierzatka, ale moi rodzice maja 5 miesiecznego szczeniaka (mieszanka york-sznaucer), ma na imie Iron.

Do góry