reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też jestem młodą mamą, chociaż 30 już przekroczyłam. "30" to najlepszy wiek dla kobiety. Czuję się na dużo mniej, a dociera do mnie ile mam lat np kiedy do pracy przychodzą nowi pracownicy i widzę w peselu `85, `86 - w pierwszym odruchu myślę, że te gnoje ledwie podstawówkę skończyły, a tu się okazuje, że mają po 20 parę lat a ja stara baba jestem

reklama
Witajcie:)
Jestem zodiakalnym baranem :D rok urodzenia- 1986
w 2008( sierpień) urodziłam ślicznego synka, krótko przed jego roczkiem dowiedzieliśmy się, że nasza rodzinka się powiększy:D
radość ogromna!

Synek urodził się przez cięcie cesarskie- oczywiście wizyta u ginekologa się odbyła i p. doktor wyraził zgodę na kolejnego maluszka:D wszystko ładnie zrośnięte:)
w ciąży zmagałam się z : nadciśnieniem, cukrzycą ciążową, później doszła cholestaza, gestoza, od 34 tygodnia przepływy złe, synek urodził się w 36 tygodniu, w zamartwicy.
Jest zdrowy, cudny, grzeczny- wspaniały, .. i tak całą wieczność mogłabym pisać..:)

Jeśli chodzi o tą ciąże:
jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku, wiem tylko- że maleństwo jest już bardzo kochane i wyczekiwane przez rodzinkę:) a także spore jak na swój wiek ciąży.
Wczoraj fasolka nieźle mnie pokopało- ale nie o tym chciałam napisać
dodam tylko, że mam cudnego męża- cudną rodzinkę i w ogóle jestem taka szczęśliwa:D

z ciekawostek dodam tylko, że z synkiem przytyłam prawie 30 kg:O nie przez objadanie się, woda w organizmie zrobiła swoje
w jeden miesiąc wróciłam do swojej wagi- 53kg,

Jeśli są mamy z podobnymi przeżyciami to proszę pisać do mnie:)

natalii177 - to zycze zeby ta ciaza juz nie obfitowala w takie przezycia jak wczesniejsza, ta bedzie duzo spokojniejsza:tak:

no super ze tu wiecej tak mlodych mam ja ja!! nawet nie wiedzialam, ze nas tu sporo, ja nie wygladam na kobiete po 30-stce i tez sie nie czuje, jestem duzo mlodsza:cool2:;-):-)

Ja niby taka smarkata:D a wiecie, że moje koleżanki dawały mi- i ciągle to słysze- że ja mam 26-28 lat :)
spokojnej nocki!!

p.s. Nastawiam się optymistycznie- i bardzo radośnie:) ta ciąża będzie spokojniejsza:)

no super ze tu wiecej tak mlodych mam ja ja!! nawet nie wiedzialam, ze nas tu sporo, ja nie wygladam na kobiete po 30-stce i tez sie nie czuje, jestem duzo mlodsza:cool2:;-):-)[/QUOTE]

Justa ja też nie wyglądam, ale przy wizytach u lekarza tyle razy podawałam swój rok urodzenia że wyrył mi się w pamięć :sorry:

[B pisze:
natalii177[/B];4533296]Witajcie:)
Jestem zodiakalnym baranem :D rok urodzenia- 1986
w 2008( sierpień) urodziłam ślicznego synka, krótko przed jego roczkiem dowiedzieliśmy się, że nasza rodzinka się powiększy:D
radość ogromna!

Jeśli chodzi o tą ciąże:
jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku, wiem tylko- że maleństwo jest już bardzo kochane i wyczekiwane przez rodzinkę:) a także spore jak na swój wiek ciąży.
Wczoraj fasolka nieźle mnie pokopało- ale nie o tym chciałam napisać
dodam tylko, że mam cudnego męża- cudną rodzinkę i w ogóle jestem taka szczęśliwa:D

Jeśli są mamy z podobnymi przeżyciami to proszę pisać do mnie:)

Witaj Natalii

Ja też jestem młodą mamą, chociaż 30 już przekroczyłam. "30" to najlepszy wiek dla kobiety. Czuję się na dużo mniej, a dociera do mnie ile mam lat np kiedy do pracy przychodzą nowi pracownicy i widzę w peselu `85, `86 - w pierwszym odruchu myślę, że te gnoje ledwie podstawówkę skończyły, a tu się okazuje, że mają po 20 parę lat a ja stara baba jestem

ja jestem `85....:-p:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry