reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam serdecznie, mam na imie Paulina, 20 lat, obecnie mieszkam w UK i oczekuje na swoje pierwsze dzieciatko- dziewczynke. Chce jej dac na imie Juanita, po chilijskiej Świetej Juanicie Fernandez Solar. Mam termin na 16 kwietnia 2010.:happy:

Cos o mnie: interesuje sie rysunkiem i projektami, aktualnie wolny czas spedzam na zajmowaniu sie domem, samotnych spacerach, bo jak to za granica bywa samotnosc doskwiera w doslownym tego slowa znaczeniu i nie ma sie do kogo odezwac pelno obcych ludzi, dlatego mam nadzieje ze znajde tu jakies Mamusie w podobnej sytuacji, ktore chca podzielic sie wlasnym szczesciem z racji przyszlego macierzynstwa :-)

Pozdrawiam wszystkie Kwietniowki!!!

Witam serdecznie, mam na imie Paulina, 20 lat, obecnie mieszkam w UK i oczekuje na swoje pierwsze dzieciatko- dziewczynke. Chce jej dac na imie Juanita, po chilijskiej Świetej Juanicie Fernandez Solar. Mam termin na 16 kwietnia 2010.:happy:

Cos o mnie: interesuje sie rysunkiem i projektami, aktualnie wolny czas spedzam na zajmowaniu sie domem, samotnych spacerach, bo jak to za granica bywa samotnosc doskwiera w doslownym tego slowa znaczeniu i nie ma sie do kogo odezwac pelno obcych ludzi, dlatego mam nadzieje ze znajde tu jakies Mamusie w podobnej sytuacji, ktore chca podzielic sie wlasnym szczesciem z racji przyszlego macierzynstwa :-)

oj z nami sie nie zanudzisz:-)

pozdrawiam

Witajcie dziewczyny :-) My się normalnie rozmnażamy dosłownie i w przenośni!!!

dokładnie tak... mnożymy się ostatnio dość bardzo :-) czysta radość :-D im nas więcej tym lepiej

witaj :-):-)
wsiadaj na prom wysiadaj w Dublinie a potem kolejka 45min do mnie, jak ci sie będzie nudzić :-):-)

witaj :-):-)
wsiadaj na prom wysiadaj w Dublinie a potem kolejka 45min do mnie, jak ci sie będzie nudzić :-):-)

Hehe no to juz płyne, płyne łojjj za chwile bede, jednak sie troche obawiam , ze prom mnie i mojej niuni nie udzwignie w koncu ciezki klocek sie ze mnie zrobil <joke> :-D
dziekuje za miłe przywitanie :-)

Kto by pomyślał, że w grudniu jeszcze kwietniówek będzie przybywać?!:-):-):-) Witamy Witamy!!!:-D:-D:-D I zapraszamy jeszcze te, które nas tu w sekrecie podczytują do zalogowania się i przywitania! :-)

reklama
jednak sie troche obawiam , ze prom mnie i mojej niuni nie udzwignie w koncu ciezki klocek sie ze mnie zrobil <joke> :-D

Da radę:-D:-D:-D:-D najwyżej jednego tira wypakują:-D:-D:-D:-D

oj lepiej się z tego śmiać niż płakać -ja w styczniu to chyba będę tyłem na wagę wchodziła i tylko lekarz będzie znał "gorzką prawdę";-);-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry