reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Późno,bo prawie w połowie ciąży, melduję się w szacownym gronie Kwietniówek. Jestem Aga, mam 25 lat, mężatką jestem od 117 dni, a w ciąży 7 dni mniej, można więc powiedzieć, że długotrwałe starania o maluszka są nam na szczęście obce. Dla mnie to idealny czas żeby zostać mamą, studia skończone, siedzę w domu i mozolnie tworzę pracę magisterską. Termin porodu mam wyznaczony na 29.kwietnia, ale na moje oko będzie to tydzień później.I to chyba tyle na początek :-)

Ja również Witam serdecznie mega bajecznie
i powodzonka życzę !!:-)

reklama
kamisia1101 widzę ,że na powitanie rym częstochowski :-D:-D

Bo ja czasami nie czuje , że coś tam jakoś zarymuje
Teraz wena poszła w las bo na dzieciątku skupić się był czas
ale prawda to jest taka,że pisanie wierszem to dla mnie żadna draka:-)
Wystarczy że trochę się wysilę i rym zyskuje na swojej sile- czasem to wiersz jest urodzinowy, czasem limeryk bezosobowy:laugh2:

agawkl witam serdecznie my z mężem też długo nie zwlekaliśmy bo tylko jakieś 20 dni od ślubu hehe

cóż za nowe talenty nam się tu ujawniają kamisia:-):-):-):-):-)

aga002 raczej PCK, bo najbliżej, no i znajome polecały
Paulka90, kamisia001, mamusia87 witam raz jeszcze i dziękuję za miłe przyjęcie :-D

agawkl no to witaj serdecznie w naszym gronie!!!!! Gratulacje dzidziusia w brzusiu!

agawkl - serdecznie witamy w naszym graniu i udzielaj sie na naszych forach:tak:

kamisia - hahahaa dobra jestes:-D:-D

Dołączam z terminem połowa kwietnia.
Będę starą mamą, urodzę dzidzię w wieku 30 lat :-(

swbarbara - czesc i witam w naszym gronie! a ja bede mloda mama urodze dzidzie jeszcze w wieku 32 lat!!:-)

reklama
swbarbara- witaj miedzy nami !!

swbarbara - czesc i witam w naszym gronie! a ja bede mloda mama urodze dzidzie jeszcze w wieku 32 lat!!:-)
Ja zostane mama w wieku 29 i tez mysle o sobie jako o mlodej mamie :-D:-D

Choc wczoraj tak do mnie dotarlo....
Siostra swietowala wczoraj 11 lat po slubie. Maja juz 3 dzieci, najstarsza 10 lat... My z Ł w grudniu 10 lat znajomosci i dzidzius dopiero w drodze... Kurcze chyba faktycznie troche spoznieni jestesmy :cool2:
Ale wogole mi to nie przeszkadza. Caly czas poprostu "niegotowi" bylismy. Choc uwielbiam dzieci, a one mnie, 2 siostrzenice i siostrzenca wybawilam od malego, nakapalam sie i pieluch nazmienialam w ilosci ogromnej, to jakos zawsze myslalam, ze na swoje poczekamy, i jeszcze nie pora...
Kazdy dorasta do tego w swoim czasie, i mimo wszystko uwazam, ze nawet pozne macierzynstwo sluzy kazdej kobiecie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry