reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam nowe kwietnióweczki :-D

Czy wyście z tą starością już kompletnie oszalały??? Pierwszego synka urodziłam jak miałam 32, drugi urodzi się jak będę miała 35 i jakoś staro się nie czuję :-D Tzn. nie dziecinnieję (na razie ;-)), ale jak to mawia mój mąż stary to jest pies.

reklama
Dagsila ach ja w twoim wieku....:-)
A ja 78 więc kurczę faktycznie stara d.... ze mnie, ale "w sercu ciągle maj":-)

Napiszę tylko, że my staraliśmy się o drugiego maluszka- około 6 miesięcy, nie wierzyłam że tak szybko nam się uda:) ale później dowiedziałam się od mojego ginekologa, że po pierwszej ciąży łatwo się zachodzi:)
u nas się sprawdziło :)

miłego dnia!

Ale sie narobilo...

Tak mi sie zdaje, ze starym mozna byc niezaleznie od wieku. Znam wielu ludzi po czterdziestce, ba!- nawet dobrze po piecdziesiatce, ktorzy tryskaja energia. Znam tez calkiem sporo skapcanialych dwudziestolatkow.
Starosc to nic innego jak stan ducha.

Konstancja urodzi sie tuz po moich 31. urodzinach - termin mam na miesiac pozniej. Wszyscy bozkowie lesni sa mi swiadkami, ze niezmierna radosc sprawia mi fakt, ze chocby nie wiem co, babcia przed czterdziestka nie bede ;). Wiele kolezanek w moim wieku ma na to spora szanse...

Mozemy bardzo dlugo dywagowac nad tym, czy dzieci powinno sie miec w okolicach 20ki, 30ki, a moze 40 lat to najodpowiedniejszy wiek. Tylko po co? Kazda z nas ma do wyboru bycie wiecznie mloda, radosna kobieta, albo starym pudlem w mlodym ciele. I tak, to nasz i TYLKO nasz wybor.

To jeszcze ja dołączę do tych z pożółkłą metryką, ale nadal atrakcyjnych i młodych duchem :-) późniejsze macierzyństwo jak najbardziej ma swoje uroki :-) ja ze swoim czuję się wspaniale.. Tak mi się poukładało, że faceta swojego życia poznałam dopiero po 30tce, ale uważam się za wyjątkową szczęściarę, że w ogóle do tego doszło :-)
Mam na imię Martyna, jestem w 23 tygodniu ciąży, już wiemy że to córeczka. Czuję się dobrze od samego początku. Wyniki badań w normie. Jestem dobrej myśli, chociaż jak pewnie wiele mam (może nawet wszystkie, zwłaszcza w pierwszej ciąży) mam wiele wątpliwości i obaw. Dlatego bardzo się cieszę, że do was trafiłam :happy:
Pozdrawiam i ściskam

Witamy Cię w naszych szeregach. Powiedz nam jeszcze skąd jesteś :-) bo my tutaj z różnych zakątków globu nawet :-)

To i tu się przedstawię:-)
Anka, lat 30, z Warszawy. Termin mam na 23 kwietnia. To moja 4 ciąża, pierwszą i trzecią niestety poroniłam. Teraz na szczescie wszystko jest ok i czekamy na drugiego synka. Pierwszy Staśko ma już 2 i pół roku i straszny urwis z niego:-D Trzymam się mysli, że drugie dziecko podobno jest zawsze spokojniejsze:-D

Anka, lat 30, z Warszawy. Termin mam na 23 kwietnia. To moja 4 ciąża, pierwszą i trzecią niestety poroniłam. Teraz na szczescie wszystko jest ok i czekamy na drugiego synka. Pierwszy Staśko ma już 2 i pół roku i straszny urwis z niego:-D Trzymam się mysli, że drugie dziecko podobno jest zawsze spokojniejsze:-D

Toska- witaj i powodzenia życzę oraz miłego spędzania czasu z nami na forum:-)

witaj ......optymistko :-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry